GALERIE FOTO Imagini unice în lume. Mii de indieni au făcut yoga în același timp

Articol de GSP sambata, 24 iunie 09:53

Mii de indieni din întreaga țară au făcut un regal de yoga. Cu toții s-au adunat în New Delhi pentru a sărbători împreună Ziua Internațională Yoga. Această sărbătoare este celebrată în India pe data 21 iunie, în fiecare an, însă nu are o tradiţie prea mare. Această disciplină a fost sărbătorită prima dată în anul 2014, la inițiativa premierul indian Narendra Modi.



Fotografiile realizate în New Delhi sunt cu adevărat spectaculoase, iar indienii, care erau de diferite profesii - comercianți, profesori, politicieni -, s-au organizat absolut exemplar. Aceştia nu au fost deranjați deloc de ploaia care anunță sezonul musonic.

"Atunci când toți împreună, în același moment, facem aceleași mișcări, e ceva unic", a spus unul dintre participanţi. "O oră de yoga pe zi și Dumnezeu va avea grijă de voi pentru următoarele 23 de ore ale zilei", a declarat un alt practicant de yoga.

Locul de întânire a fost Connaught Place, unde mii de covorașe colorate au fost întinse pentru ca oamenii, îmbrăcați toți în alb, să facă în liniște programul de yoga.

 Imagini unice în lume. Mii de indieni au făcut yoga în același timp