GALERIE FOTO O artista a publicat o fotografie în care a apărut nud. Află motivul care a dus la această decizie

Sia Furler ► Foto: hepta.ro (Sia Furler ► Foto: hepta.ro)   Galerie foto (15)

Articol de GSP vineri, 10 noiembrie 09:58

Cântăreaţa australiană Sia Furler se află în plin scandal cu nişte paparazzi, aşa că acest lucru a făcut-o să recurgă la un gest extrem.



Ea susţine că a fost şantajată, în ultima perioadă, de nişte paparazzi, care au surprins-o dezbrăcată şi i-au cerut bani pentru a nu publica fotografiile. Artista, care are un premiu un premiu MTV Video Music Award, este cunoscută pentru discreția cu care își înconjoară viața privată și pentru faptul că își ascunde fața cu peruci și măști. În fotografie, Sia Furler este văzută din spate, goală, în timp ce se afla în vacanță.

Supărată că a fost şantajată, a decis să publice chiar ea fotografia. "Cineva încearcă să-mi vândă fotografiile nud fanilor mei. Nu vă irosiți banii, aici este gratuit. În fiecare zi este Crăciunul!", a scris cântăreaţa pe pagina sa de Twitter, făcând trimitere către titlul noului ei album, " Everyday is Christmas", care va fi lansat pe 17 noiembrie.

Postarea sugerează că o agenție foto, probabil FameFlyNet, a încercat să vândă 15 fotografii ale cântăreței, printre care cel puțin una cu aceasta nud.

Toate imaginile cu Sia Furler - în galeria foto de mai sus (CLICK AICI)

GALERIE FOTO Sia Furler a publicat o fotografie în care a apărut nud
Sia Furler