Incredibil! Cum a otrăvit o femeie 27 de oameni din familia sa » Deznodământul este tragic

Articol de GSP sambata, 04 noiembrie 08:54

O pakistaneză în vârstă de 21 de ani, pe nume Aasia Bibi, a otrăvit din greșeală 27 de membri ai familiei sale.



Se pare că tânăra voia doar să își omoare soțul, Amjad Akram, în vârstă de 25 de ani, așa că a pus otravă într-o sticlă cu lapte, din care știa că bărbatul obișnuia să bea.

Însă, lucrurile au luat o întorsătură dramatică, pentru că bunica sa a folosit laptele ca să facă o prăjitură tradițională, pe care au consumat-o 27 de persoane.

Înfiorător este faptul că 17 dintre acestea au murit, iar alte 10 au ajuns spital, în stare gravă.

Potrivit polițiștilor, otrava i-a fost furnizată femeii de către iubitul acesteia, Shahid Lashari. Acum poliția înceracă să afle dacă acesta știa ce urmează să facă tânăra.

"Aasia a fost nevoită să se căsătorească cu Amjad împotriva voinței ei", a spus un ofițer de poliție. Din câte se pare, după două luni de căsnicie Aasia a încercat să fugă la casa părinților ei, dar aceştia au dus-o cu forța înapoi.

Aasia a declarat că și-a implorat părinții să nu o mărite cu forța cu un bărbat pe care nu îl iubește şi că va fi capabilă de orice, pentru a scăpa de acea căsătorie.

La anchetă Aasia Bibi a spus că ea nu a pus otravă în lapte, susţinând că a căzut o şopârlă în sticlă, dar până la urmă a recunoscut. Poliția a arestat-o pe femeie, pe iubiul acesteia dar și pe mătușa ei, care sunt şi ei suspectați.

Incidentul a avut loc în zona Daulat Paur din Muzaffargarh, în sud-vestul provinciei Punjab din Pakistan, ţara în care au loc cele mai multe căsătorii forţate din lume, unde femeile sunt măritate împotriva voinței lor.

 Incredibil! O femeie a otrăvit 27 de oameni din familie din greșeală. 17 au murit