Inimaginabil! O bere cu acid lactic din vagin, scoasă la vânzare

Articol de GSP miercuri, 08 august 09:54

O bere făcută din acidul lactic găsit în vaginul unor fotomodele de lenjerie intimă, a fost scoasă la vânzare în Polonia.



Berea a fost fabricată de compania " The Order of Yoni", din capitala Poloniei, Varșovia. Yoni înseamnă în sanscrită, organul genital feminin. Clienții pot să cumpere aceasta bere și să o guste în mai multe pub-uri din Polonia.

Fiecare sticlă de bere are o etichetă care poate fi desfăcută. În interior, clientul găseşte imaginea fotomodelului de la care a fost extras acidul lactic, dar şi o recomandare de poziţie sexuală.

Reprezentanții companiei s-au gândit și la o descriere foarte bună, atunci când au vorbit despre senzația pe care o au cei care beau o astfel de bere. "Imaginează-ți femeia visurilor tale, obiectul dorinței tale tale. Charmul ei, senzualitate și pasiunea ei!".

Primii clienţi nu au fost prea impresionaţi de gustul băuturii inedite. "Oamenii o vor încerca din curiozitate, dar nu cred că va fi o apariţie regulată pe mesele iubitorilor de bere", a scris un client după ce a încercat băutura.

 Inimaginabil! O bere cu acid lactic din vagin, scoasă la vânzare