Shakira plătește un preț fantastic pentru relația cu Pique: popularitate ÎN PICAJ, i-au scăzut vânzările și are tot mai puține concerte! + e acuzată de fraudă fiscală!

Gerard Pique și Shakira 
(foto: Guliver/Getty Images) (Gerard Pique și Shakira (foto: Guliver/Getty Images))

Articol de GSP sambata, 22 decembrie 12:02

Shakira nu semai bucură de atât de multă atenție din partea publicului spaniol. Presa internațională scrie că problemele au apărut odată ce s-a cofirmat relația ei cu fotbalistul Gerard Pique.



Shakira (41 de ani) și Gerard Pique (31 de ani) formează un cuplu din 2010 și au doi copii: Milan (5 ani) și Sasha Pique (3 ani). Până să-l întâlnească pe fundașul catalan, cântăreața columbiană se bucura de un mare succes și era foarte discretă în privința vieții personale.

Conform agenției Personality Media, popularitatea Shakirei în Spania a început să scadă din noiembrie 2010, după ce a fost confirmată povestea de dragoste cu fotbalistul Barcelonei. Nu mai câștigă la fel de mult din vânzarea de albume. Ultima apariție: El Dorado, a înregistrat vânzări de doar 1 milion de euro, față de 13 cât a câștigat în 2001 (Laundry Service) și 8 milioane de euro în 2005 (versiunea în engleză a albumului Fijación Oral).

Și numărul concerterlor a scăzut drastic: între 2010-2011 a susținut 106 concerte, în timp ce în 2018 a avut doar 54.

Ultima piesă de succes în SUA și Marea Britanie a fost hit-ul Can't remember to forget you, la care a colaborat cu Rihanna, în 2014.

În topul Forbes al celor mai puternice femei din industria muzicală, Shakira ocupa locul 38 în 2014, pentru ca în 2015 să coboare spectaculos pe 81 și să dispară complet în anii următori!

 

55,5 milioane de followersare Shakira pe instagram

Cele mai mari probleme pentru cântăreață au venit anul acesta, când a fost pusă sub acuzare pentru fraudă fiscală în Spania. Shakira este acuzat că nu și-a plătit impozitele în Spania între 2011 și 2014, o sumă care ar ajunge la peste 14 milioane de euro!