Uluitor! La 19 de ani s-a luptat cu ursul, iar la 20 a fost muşcat de rechin

Articol de GSP miercuri, 25 aprilie 08:51

Dylan McWilliams, în vârstă de 20 ani din Grand Junction ( Colorado, SUA), a fost mușcat de un rechin, în timp ce se îmbarca pe insula Kauai din Hawaii. Acest lucru s-a întâmplat la mai puțin de un an după ce tânărul a fost atacat de un urs negru de 300 de kilograme, în timp ce dormea în campingul din Boulder County din Colorado.



Dylan McWilliams se afla la aproximativ 30 de metri de țărm când a simțit brusc o durere puternică în piciorul drept. "La început, m-am panicat. Nu știam dacă mi-am pierdut jumătate de picior sau ce s-a întâmplat", a declarat Dylan, care a adăugat că apa din jurul său s-a umplut rapid de sânge.

Tânărul crede că a fost atacat de un rechin tigru, pentru că i-a văzut dungile prin apă. "A fost ceva înspăimântător, pentru că după ce am simţit muşcătura, nu știam unde era rechinul și nu știam dacă va veni după mine din nou", a afirmat Dylan.

Acesta a reușit să ajungă la țărm şi a fost dus de urgență la spital, după ce a primit îngrijiri de la turiștii aflați la plajă. Până la urmă a fost norocos, pentru că a avut doar o tăietură adâncă la picior, care nu putea să-i pună viața în pericol.

Uluitor! La 19 de ani s-a luptat cu ursul, iar la 20 a fost muşcat de rechin
Dylan McWilliams