VIDEO Câţiva şoferi din Kuweit au rămas mască. S-au trezit cu un leu printre maşini

Articol de GSP joi, 30 august 08:42

Un leu evadat a băgat spaima în câţiva şoferi aflaţi pe o stradă a districtului Kabad din Kuweit. Autoritățile au publicat un videoclip și fotografii care arată un leu uriaș care rătăcește pe străzile orașului. Leul, care se pare că ar fi un animal de companie scăpat, a fost capturat în siguranţă, fără ca cineva să fie rănit.



Potrivit Agenției de știri din Kuweit, Autoritatea pentru creșterea animalelor din Kuweit a declarat că leul s-a plimbat nestingherit într-o zonă rezidențială a districtului Kabad. Apoi, acesta a fost capturat de personalul de securitate și a fost predat la o grădină zoologică.

Filmul șocant care a devenit viral pe social media. Ali Al-Gattan, director general adjunct al Autorității Zootehnice din Kuweit, a declarat că leul a scăpat de la un proprietar care l-a păstrat ca animal de companie.

Autoritățile sunt acum în căutarea proprietarului leului. Dacă va fi găsit, acesta poate primi până la trei ani în închisoare și o amendă, deoarece păstrarea și creșterea animalelor sălbatice ca animale de companie este ilegală.