VIDEO Disperarea duce la gesturi nebănuite! A cerut-o de soție în cătușe!

Articol de GSP miercuri, 12 iulie 10:22

Brandon Thompson, un bărbat din Muskogee ( Oklahoma) a fost disperat în momentul în care poliția a venit la el acasă pentru a-l aresta. Așa că, pentru a se asigura că iubita lui, Leandria Keith, știe cât de mult o iubește, i-a oferit inelul de logodnă pe care îl pregătise, chiar dacă poliția i-a pus deja cătușele. Bărbatul a ales data de 4 iulie, pentru că era atât ziua sa de naștere dar și ziua națională a Americii.



La început a cerut voie mamei lui dacă poate să-și ceară iubita în căsătorie, după care le-a cerut permisiunea polițiștilor să aducă din casă inelul cumpărat de fiul său pentru acest prilej. Aceştia au fost de acord şi i-au scos cătușele, pentru câteva minute, ca să poată să-i pună prietenei inelul de logodnă pe deget.

Iubita lui a foat total surprinsă când l-a văzut îngenuncheat în fața sa. "Te iubesc. Vrei să te căsătorești cu mine? Vrei să fii soția mea, te rog?", i-a spus Brandon. Leandria i-a răspuns afirmativ, chiar dacă relația lor va trece printr-o perioadă foarte dificilă.

Cei doi îndrăgostiţi s-au sărutat, apoi bărbatul a fost luat de polițiști. El a fost eliberat pe cauțiune în ziua următoare, astfel că poate face pregătirile pentru nuntă.