VIDEO & FOTO Cel mai mare colecţionar de obiecte cu Hello Kitty este un pensionar de 67 de ani

Hello Kitty (Hello Kitty)   Galerie foto (3)

Articol de GSP miercuri, 05 iulie 10:28

Cel mai mare colecţionar din lume de obiecte purtând marca Hello Kitty nu este o fetiţă aşa cum şi-ar imagina oamenii ci un pensionar japonez în vârstă de 67 de ani. Masao Gunji adună de peste 30 de ani obiecte inscripţionate cu celebra pisicuţă albă cu fundă roz şi a ajuns până acolo încât a cumpărat o casă pentru a putea depozita toată colecţia. Ghiozdane, rechizite şcolare, tricouri, căni, haine şi multe alte obiecte, în total 10.000, şi-au făcut loc în casa devenită acum un fel de muzeu Hello Kitty.



"Am mai mult de 10.000 de obiecte, dar am făcut o selecţie pentru că nu încăpeau toate aici. Am început să le adun din anii '80. Vreau să arăt colecţia tuturor celor care doresc să o vadă", a spus japonezul.

Piața Hello Kitty vizează femeile, pre-adolescentele, tinerele fete, dar mai nou, aceștia au introdus o gamă de produse dedicată și adulților. Pisicuța se găsește într-o gamă variată de produse începând cu rechizite școlare pentru cei mici până la produse cosmetice și haine. Ea este de asemenea prezentă și la TV în diferite serii de televiziune dedicate celor mici.

Hello Kitty reprezintă personajul principal al parcurilor japoneze Sanrio Harmonyland și Sanrio Puroland.