VIDEO Incredibil! A renunțat la iubit pentru a face sex cu... fantome

Articol de GSP marti, 19 decembrie 08:58

O femeie din Bristol ( Marea Britanie) a făcut declarații incredibile. Aceasta a spus că a renunțat la relația cu iubitul ei și că acum are parte de sex cu... fantome.



Amethyst Realm, de 27 de ani, a vorbit deschis, în timpul unei emisiuni tv la ITV This Morning, despre experiența sexuală pe care o are cu fantomele.

Aceasta a spus că e, practic, același lucru și chiar are parte de orgasm. Tânăra a afirmat că până acum a întreținut relații intime cu cel puțin 20 fantome și că le preferă în locul bărbaților. Ea a adăugat că ar vrea să rămână însărcinată cu o fantomă.

"Am început să simt ca o energie, iar apoi a devenit fizic. A pus un fel de presiune asupra zonei intime și mi-a respirat pe gât. Mereu m-am simțit în siguranță. Am făcut sex cu fantoma. Poți să o simți. Îmi este greu să vă explic, dar a existat o respirație fizică și durere și multă energie, desigur. Am făcut puțină documentare cu privire la faptul că aș putea rămâne gravidă cu o fantomă. E o posibilitate ca în interiorul tău să fie o fantomă dar noi nu știm să avem grijă de ea", a declarat Amethyst.