Vine barza! Președintele unei ţări va deveni din nou tată, deşi are 69 de ani

Articol de GSP joi, 12 octombrie 09:55

Președintele Finlandei, Sauli Niinistö, va deveni din nou tată, a anunţat departamentul de comunicare al președinției finlandeze. Anunţul a surprins pe toată lumea, pentru că Sauli Niinistö este la vârsta la care ar trebui să fie bunic, nu tată. Acesta este născut pe 24 august 1948 la Salo.



Sauli Niinistö a mai fost căsătorit cu Marja-Leena Niinistö, care a decedat pe 28 ianuarie 1995, în urma unui accident auto. Sauli are cu aceasta doi fii, Nuutti Niinistö (născut în 1975) şi Matias Niinistö (născut în 1980).

Sauli Niinistö s-a recăsătorit în 2009 cu Jenni Haukio, cu trei ani înainte de a fi ales în funcția de președinte al Finlandei. Jenni este născută pe 7 aprilie 1977 şi şi-a dorit foarte mult să devină mamă, iar acum îşi va îndeplini acest vis. Bebelușul urmează să vină pe lume în luna februarie a anului 2018. Între poeta Jenni şi președintele Sauli este o diferenţă de 29 de ani.

Jenni Haukio a trecut prin multe greutăți de-a lungul anilor, pentru că nu reuşea să rămână însărcinată. "Din acest motiv au existat anumite chestiuni delicate în primele zile ale sarcinii, dar acum putem să vă împărtășim această veste", a anunţat prima doamnă a Finlandei.

Vine barza! Președintele unei ţări va deveni din nou tată, deşi are 69 de ani
Jenni Haukio & Sauli Niinistö ► Foto: hepta.ro