Vrea să deschidă un mormânt ca să dovedească faptul că este vie!

Articol de GSP luni, 02 octombrie 10:11

O femeie din Spania, Juana Escudero, de 53 de ani, nu a mai reuşit să îşi reînnoiască permisul de conducere, din cauză că apărea ca decedată în baza de date a autorităţilor. Eroarea ar exista de şapte ani, iar femeia are de suferit foarte mult din această cauză. Se pare că pe 13 mai 2010, o femeie cu acelaşi nume şi aceeaşi zi de naştere, din acelaşi oraş a murit, iar în baza de date cele două au fost confundate.



Doamna Escudero a aflat pentru prima dată de această greşeală când a ajuns la urgenţe, cu o problemă medicală, iar medicii nu au putut să îi facă externearea, din cauză că apărea în sistem ca fiind decedată.

Femeia a crezut la început că este doar o eroare şi că problema se va rezolva rapid. Însă, nu a fost deloc aşa. Juana Escudero era declarată decedată în toate bazele de date ale tuturor instituţiilor. De şapte ani se luptă să rezolve această problemă şi acum, ca ultimă soluiţie, este hotărâtă să obţină în instanţă permisiunea de a deshuma femeia care avea acelaşi nume şi care a murit în urmă cu şapte ani.

 Vrea să deschidă un mormânt ca să dovedească faptul că este vie!