Oricine ar vrea să lucreze aici. O firmă oferă primă pentru fiecare kilogram slăbit!

Articol de GSP joi, 18 mai 09:56

Patronul unei mici întreprinderi din China, preocupat de sănătatea angajaţilor săi, a promis că le va da câte o primă pentru fiecare kilogram pierdut. Wang Xuebao, care conduce compania Kingtian Consulting, s-a decis să ofere câte 26 de euro pentru fiecare kilogram pierdut.



În luna martie a făcut această promisiune şi s-au înscris 20 de angajaţi. Cea mai mare primă s-a ridicat la 260 de euro, adică 10 kilograme pierdute.

Patronul s-a gândit să facă acest lucru, după ce şi-a dat seama că angajaţii săi sunt cam grăsuţi, mai ales că lucrează la birou toată ziua. De asemenea, s-a gândit că este mult mai benefic pentru anagajaţi să mănânce mai sănătos şi să facă sport. Acest lucru îi va ajuta şi la sănătate şi la dispoziţia de fiecare zi.

"Nu trebuie doar să ne mulțumim să creștem cifra de afaceri, trebuie să fim atenți la sănătate. Iar asta se va simți în calitatea muncii. Rezultatul mă miră pentru că eu însumi am încercat să scad în greutate. Nu este ușor să alergi în fiecare zi", a declarat Wang Xuebao.

Cu toţii au apreciat idee patronului şi fiecare încearcă să câştige câte o primă.

 Oricine ar vrea să lucreze aici. O firmă oferă primă pentru fiecare kilogram slăbit!