FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECIZIE

CORESPONDENȚĂ GSP INTERZIS pentru jucătorii României! Ordinul dat de Edi Iordănescu înainte de startul Euro

Ordinul dat de Edi Iordănescu înainte de startul Euro. Foto: Ionuţ Iordache (GSP) +45   FOTO
Ordinul dat de Edi Iordănescu înainte de startul Euro. Foto: Ionuţ Iordache (GSP)

Articol de , - Publicat vineri, 14 iunie 2024 11:38 / Actualizat vineri, 14 iunie 2024 12:12

Edward Iordănescu (45 de ani) a trasat o directivă internă ca jucătorii săi să nu intre în contact cu publicul prezent la Würzburg ♦ Principalul motiv de temere a fost ca Stanciu, Hagi și restul „tricolorilor” să nu contracteze un virus care i-ar fi putut face indisponibili pentru meciul cu Ucraina, de la Munchen.

Câțiva zeci de fani i-au așteptat pe jucătorii echipei naționale la sosirea în Würzburg. Aproape cinci mii de persoane au fost și la antrenamentul deschis în prima zi de pregătire din Germania.

Primele probleme pentru Edi Iordănescu! Selecționerul și-a băgat în ședință colaboratorii
PROBLEME
Primele probleme pentru Edi Iordănescu! Selecționerul și-a băgat în ședință colaboratorii

Dar la finalul celor două zile, oamenii au plecat dezamăgiți acasă că nu au putut să facă poze și să ia autografe de la jucătorii lui Iordănescu.

Cu o zi înainte de antrenamentul nostru oficial, naționale Germaniei avusese unul. Iar la finalul ședinței de pregătire, jucătorii lui Julian Nagelsmann au stat aproape o oră cu fanii pentru o amintire de neuitat înainte de startul turneului final Euro 2024.

INTERZIS pentru jucătorii României! Ordinul dat de Edi Iordănescu înainte de startul Euro
Toni Kroos a dat sute de autografe pentru suporteri FOTO Imago

Același lucru l-au făcut belgienii și austriecii, dar și adversarii noștri din grupă din Ucraina.

INTERZIS pentru jucătorii României! Ordinul dat de Edi Iordănescu înainte de startul Euro
Belgienii au stat la coadă pentru autografe de la jucători FOTO Imago

Care au fost motivele pentru care jucătorii naționalei noastre nu au procedat la fel? De ce Stanciu, Hagi sau Alibec n-au făcut poze și n-au dat autografe? De ce per total atitudinea jucătorilor față de public a fost una ștearsă? Total distantă?

Edi Iordănescu s-a temut pentru starea de sănătate a jucătorilor

Oameni din interiorul primei reprezentative dezvăluie că totul a fost pe repede înainte din cauza unor probleme medicale ce ar fi putut apărea.

Jucătorii au ajuns în Germania cu o cursă de linie, a celor de la Tarom. „Au stat aproape două ore în terminalul Plecări, unde au interacționat cu sute de oameni. Au făcut poze, i-au luat de gât, au dat autografe... Nu e tocmai confortabil să răcească cineva grav și să devină indisponibil”, spun oameni de la echipă.

Aceasta a fost principala temere și a selecționerului Edward Iordănescu! Jucătorii să nu intre în contact cu persoane care ar putea să fie răcite și să le transmită fotbaliștilor un virus care să-i pună la pat în Germania.

Și să devină astfel indisponibili pentru meciul de luni, 17 iunie, cu Ucraina.

Să nu iasă la poze cu oamenii după un antrenament ca ăsta, lejer?! Păi, atunci când ies? Eu am vărsat lacrimi pentru Generația de Aur, iubesc echipa națională! Am bătut atât drum și nici nu ne-au băgat în seamă...

suporter al echipei naționale la antrenamentul deschis publicului

Deschamps are probleme serioase! Francezi suferă de rinofaringită

Ceea ce s-a întâmplat cu jucătorii naționalei Franței, de exemplu! Iar selecționerul Didier Deschamps are probleme serioase din acest punct de vedere cu fotbaliștii săi.

Gât iritat, nas care curgea serios şi frisoane. Aceste simptome au afectat o parte din echipa Franţei încă de la sosirea în Germania. Mai mulţi jucători s-au plâns de această scădere de formă după şedinţa de pregătire de miercuri.

Informaţia a fost dezvăluită de Ousmane Dembélé, primul care a suferit de rinofaringită. Apoi Kingsley Coman a „căzut” la pat, cu patru zile înainte de meciul cu Austria, de la Euro 2024.

Din informațiile presei franceze, inclusiv Didier Deschamps a fost afectat de virus, chiar dacă a părut extrem de activ la ședințele de pregătire din Germania.

Imagini de la antrenamentul echipei naționale din Wurzburg. Voie bună și zâmbete la ședința de pregătire

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Real Madrid - Borussia Dortmund 5-2 » Coșmar o oră, apoi remontada DE VIS, cu hat-trick al viitorului „Balon de Aur”!
Liga Campionilor
Real Madrid - Borussia Dortmund 5-2 » Coșmar o oră, apoi remontada DE VIS, cu hat-trick al viitorului „Balon de Aur”!
Ianis Hagi, trimis la echipa a doua a lui Rangers chiar de ziua lui » A dat gol direct din corner!
Stranieri
Ianis Hagi, trimis la echipa a doua a lui Rangers chiar de ziua lui » A dat gol direct din corner!
Fiul lui Didi Prodan s-a născut la Glasgow și anunță cu cine va ține în meciul Rangers - FCSB: „2-0!” » Mărturie emoționantă: „Nici nu vedeam mingea din cauza lacrimilor”
Europa League
Fiul lui Didi Prodan s-a născut la Glasgow și anunță cu cine va ține în meciul Rangers - FCSB: „2-0!” » Mărturie emoționantă: „Nici nu vedeam mingea din cauza lacrimilor”

„Înotam, iar bătăile inimii răsunau ca un motor surd: eu sunt, eu sunt, eu sunt” » Povestea răscolitoare a scriitoarei Sylvia Plath și a singurului ei sprijin într-o luptă teribilă: „Abia îmi țin capul deasupra apei”

Drăgușin la Inter? Schimbul pe care nerazzurrii îl pun la cale cu Tottenham


Comentarii (8)
traian_v
traian_v  •  14 Iunie 2024, 13:51

Adica sunt mai multi virusi in Germania decat in cloaca ticsita de la Otopeni ? In doua saptamani n-o sa aveti nici macar o privire de suporter, asta meritati! Poate va opriti la lunch in Liechtenstein in drumul spre casa. Adica nu, ca aia nu au aeroport.

DonLeo
DonLeo  •  14 Iunie 2024, 13:11

Doamne ce a ajuns lumea asta. Un ospiciu se nebuni. Auzi si tu, le e frica ca le curge nasul. Zici ca traim cu 5 secole in urma cand se murea de la o raceala...

DonLeo
DonLeo  •  14 Iunie 2024, 13:10

Doamne f

Vezi toate comentariile (8)
Comentează