ALTELE  »  (AUXILIAR)  »  

MYSPORT.RO / 16:55

Articol de GSP - Publicat marti, 21 august 2007 00:00

Fetele MYSPORT

oanabratu86

dinamovista18



Derby-ul viitorului sau Walcott vs Bogdan Stancu
Diseara, la 21:45, reprezentativa U21 a Romaniei disputa o partida amicala de interes maxim in compania nationalei engleze similare. O echipa romana parca mai buna ca niciodata, cu majoritatea componentilor evoluand titulari la formatiile lor, se pregateste sa infrunte o nationala ce nu are nevoie de prezentari, cu jucatori precum Theo Walcott, Michael Johnson sau Jamie Milner.

MYSPORT VIDEO / Vezi imagini cu Celsinho, "noul Ronaldinho"

Vesti bune din Stefan cel Mare
Medicul echipei Dinamo, Liviu Batineanu a prezentat situatia actualilor jucatori accidentati , care ar putea deveni apti de joc pana la meciul cu Lazio.

Zidane are pagina pe SPORTPEDIA
Zinedine Yazid Zidane popular poreclit Zizou, este un jucator de fotbal francez de origine Kabyl Algeriana. A jucat atat in Franta cat si pentru patru echipe de club, cel mai recent pentru Real Madrid. Zidane este considerat cel mai bun fotbalist al generatiei sale[1], si unul dintre cei mai buni ai tuturor timpurilor.

"Regele Hagi dorit de suveran bufonul palatului"
Faptul ca Gica Hagi a acceptat sa antreneze Steaua lui Becali a fost o lovitura, pe plan de imagine,data de catre latifundiarul din Pipera. Intelegerea dintre cei doi a fost parafata cu surle si trambite la “palatul cetateanului”(!) George Becali. CITESTE CONTINUAREA PE MYSPORT!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează