ALTELE  »  FOTBAL IN CURTEA SCOLII  »  IDEILE GAZETEI

A fost rindul lor

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 octombrie 2007 00:00

A fost sau n-a fost? A fost, sigur ca a fost. Un meci pe cinste. Vedetele de la FC Vaslui au animat curtea liceului " stefan Procopiu" mai ceva ca la festivitatile de premiere. Pe scari, pe garduri, grupati ciorchine in jurul terenului, pustii si pustoaicele, desigur, i-au sorbit din ochi pe oaspeti. "De trei saptamini asteptam meciul!", explica unul, asezindu-si discret creasta de raver. Nu au parte prea des de spectacole, fotbalul e divertismentul la zi si cel mai la indemina. Il gusta la maxim. Acum le-a venit rindul si lor sa se bucure, sa-si admire favoritii de aproape.

Aplauda cind Dorinel rupe rindurile ca o sfirleaza, cind Adrian Porumboiu isi deschide culoar pe dreapta, cind Temwanjera se invirte cu mingea la picior si cu micutii adversari la genunchi. Aplauda cind Ljubinkovici incearca o pasa cu calciiul, cind Balace trece vijiind pe linga tribunele de-o schioapa. Se opresc din aplauze cind Haisan trece in poarta liceenilor si e gata-gata sa primeasca un gol de la un pusti care n-a prins miscarea. siragurile compacte de copiii aplauda iarasi cind finantatorul marcheaza, din pozitie regulamentara, normal. Apoi scandeaza brusc insufletiti "Procopiu!", cind pica si primul gol juniorilor.

La final, capul tuns soldateste al lui Dorinel dispare intr-o multime pestrita de treninguri. Chica blonda a lui Ljubinkovici flutura ca un canaf deasupra caietelor de teme. Mijlocasul sirb da goluri cu dreptul si autografe cu stinga. Porumboiu da interviuri, spionindu-si echipa cu oleaca di mindrie in priviri. Au cistigat detasat, 7-3, o ploaie de goluri si, culmea, nici o faza litigioasa.

MVP
"Neamtul" alege
Cel mai bun jucator din echipa Liceului "Procopiu" a fost ales de catre Dorinel Munteanu. Preferatul "neamtului" se numeste Gabriel Cojocaru, dintr-a X-a H. "Virful" de 18 ani a fost premiat de Coca Cola cu un loc intr-o tabara de fotbal, in vacanta de vara.

Echipele
Liceul "stefan Procopiu": 1. Gabriel Finaru, 2. Paul Moisan, 3. Lucian Claudiu Maftei, 4. Gabriel Cojocaru, 5. Vlad Birda, 6. Viorel Bojoaga, 7. Irinel Postolache, 8. Vasile Lupan, 9. Sergiu Dodiu, 10. Alexandru Placinta, 11. stefan Ciocalau, 12. Ionut Anton, 13. Andrei Barladeanu, 14. Razvan Lefter, 15. Silviu Bocanet, 16. Mihail Iacob A1: Prof. Elena Mosneagu

Vedete: Dorinel Munteanu, Adrian Porumboiu, Cristian Haisan, Sorin Frunza, Marko Ljubinkovici, Silviu Balace, Mike Temwanjera, Cladiu Puia

Gazeta: Cristian Geambasu, Radu Oprisan, Alin Buzarin, Adrian Florea, Razvan Rotaru A1: Andrei Vochin

Arbitru: Ioan Danciu

Comentator: Cristian "Zup" Damian

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close