ALTELE  »  JUNIORI  »  CUPA "HAGI DANONE"

Hagi dă startul Cupei Danone

Articol de - Publicat sambata, 29 mai 2010 00:00

Gică Hagi va asista astăzi, pe litoral, la deschiderea celei mai importante competiţii juvenile din România.

Turneul final al celei mai spectaculoase competiţii fotbalistice din România la nivel de copii, Cupa "Hagi Danone", va debuta azi pe stadionul "Voinţa" din Constanţa. Faţă de anii precedenţi, întrecerea include două secţiuni paralele: Cupa Hagi, adresată juniorilor legitimaţi la cluburi de fotbal, prezentă în continuare în calendarul FRF sub titulatura de Campionatul Naţional de Juniori E, şi Cupa Danone, destinată echipelor de fotbal din şcolile generale, pentru copii între 10-12 ani.

Supercupa pe 1 iunie
Azi, de la orele 10:00 şi 17:30, sînt programate primele jocuri. Cele două miniturnee se vor desfăşura în paralel, urmînd ca învingătoarele să se întîlnească marţi, chiar de Ziua Copilului, în Supercupă. Cîştigătoarea va reprezenta România la turneul Danone Nations Cup 2010 din Africa de Sud în toamnă. "Am pornit acum doi ani de la dorinţa de a oferi copiilor talentaţi la fotbal şansa de a se afirma, aşa cum am avut-o şi eu acum 30 de ani, şi iată că am reuşit să aducem în prim-plan fotbalul în cea mai pură trăire a lui: atunci cînd este jucat de copii", a spus Hagi, care va fi prezent la jocuri pe toată durata competiţiei.

CLUBURI CALIFICATE: Luceafărul Brăila, Aripi LPS Piteşti, Ceahlăul Piatra-Neamţ, ACU Arad, FC Braşov, Viitorul Zalău, CSS 2 Bucureşti şi Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi".
ŞCOLI CALIFICATE: Şcoala nr. 13 "Ştefan cel Mare" Galaţi, Şcoala "I.Gh. Duca" Rîmnicu Vîlcea, Şcoala nr. 12 LPS Suceava, LPS Banatul Timişoara, Şcoala nr. 27 Braşov, Şcoala "Ion Agîrbiceanu" Cluj-Napoca, Liceul "Mircea Eliade" şi Şcoala nr. 6 "Nicolae Titulescu" Constanţa.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  20 Martie 2011, 13:23

numesc florin stefan, am 15ani sunt din busteni, si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra. vin sarbatorile de paste, iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna.tata este operat la picior.din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la magazin , datoriile la oameni care ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu nimic.va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem cate ceva de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cu ce puteti ca sa ne facem si no

 •  29 Mai 2010, 10:20

Asta stie, asta face!!! Asta poate si nimic mai mult!!! Astea-s proiectele lui pe viata!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează