ALTELE  »  JUNIORI  »  LIGAB.RO

Nemţii de la Freiburg monitorizează fotbalişti tineri din România

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 ianuarie 2011 00:00

Atacantul român, în vârstă de 15 ani, al echipei din liga a patra Universitatea Petroşani, Sergiu Szlacsi, a fost pentru o perioadă de o săptămână în probe la formaţia SC Freiburg

Jucătorul petroşenean a adunat mai multe prezenţe în echipa naţională "Under 16" a României şi cu selecţionata judeţeană. Antrenorul lui Szlacsi, Ionuţ Stelescu, a declarat că formaţia germană a trimis mai mulţi scouteri să monitorizeze jucătorii tineri din loturile naţionale. "Szlacsi este un jucător care mai are de lucrat la acurateţea lovirii balonului, dar cu o viteză excelentă, fiind la vârsta lui în primii cinci fotbalişti din ţară. Nemţii au un departament de scouting, care monitorizează jucători de loturi naţionale din estul Europei. Au fost chemaţi la teste mai mulţi jucători de la echipele de aici. Jucătorul meu a fost impresionat de modul de lucru al nemţilor şi de condiţiile pe care aceştia le au. Condiţiile pentru copiii şi juniorii lor sunt cu mult peste ceea ce au seniorii la noi în Liga I", a spus Stelescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close