ALTELE  »  JUNIORI  »  TALENT CUP

Real Madrid e numărul 1! Ibericii au cîştigat prima ediţie a turneului Talent Cup!

Articol de - Publicat vineri, 13 august 2010 00:00

Madrilenii au cîştigat competiţia organizată la Constanţa, cu punctaj maxim. Academia Hagi a remizat cu Barcelona, 2-2, şi a prins poziţia a doua în clasament.

Real Madrid a fost cea mai bună echipă de la " Talent Cup". Albii au terminat turneul pe primul loc, cu trei victorii din trei meciuri. Ultimul succes l-au repurtat ieri, contra lui Galatasaray, 2-0, marcatori Emre Ozer (autogol) şi Raya. Academia Hagi a produs un joc spectaculos împotriva Barcelonei.

Românii au condus cu 1-0, gol Gavra, spaniolii au ajuns în avantaj graţie reuşitei lui Cruyff şi a unui autogol înscris de Medeşan, Iancu a egalat pe final din penalty şi i-a oferit echipei sale locul al doilea. Catalanilor nu le-a folosit golul marcat de nepotul lui Johann Cruyff, fiindcă au terminat pe ultimul loc.

În afara clasamentului şi a trofeului decernat Realului, organizatorii au acordat şi premii individuale, pentru juniorii remarcaţi la Constanţa:

Cel mai bun jucător Francisco Pastor Bautista (Real Madrid)
Golgeter Cristian Gavra (Academia Hagi), cu două goluri
Cel mai bun portar Alperen Uysal    Galatasaray
Cel mai bun fundaş Ivan Saez Jimenez    Barcelona

Fraţi cu "granzii"
Copiii de la şcoala lui Hagi au înfruntat trei mari cluburi ale Europei, iar Academia s-a ales cu o relaţie de colaborare. "Vom păstra relaţiile. Echipele noastre vor merge la Madrid, la Barcelona, la Istanbul. Cu turcii chiar vom avea mai multe proiecte, pentru că ei sînt aproape. Va fi ca o înfrăţire", a anunţat Gică Hagi. David Tristan, antrenorul lui Real Madrid, a rămas impresionat: "Sînt cluburi din Primera care nu au asemenea condiţii! Nu credeam că voi găsi aşa ceva în România!".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
nime.n.lume
nime.n.lume  •  13 August 2010, 16:27

Bravo Hagi! Sant sigur ca toti romanii te felicita dar asta nu ma opreste sa o fac si eu: Felicitari! Esti cel mai important om din fotbalul romanesc la ora actuala! Ca jucator construia de la centru si sa finalizai de oriunde se ivea ocazia. Asa faci si acum: construiesti de la mijlocul problemei si esti tot tu cel care finalizezi! Bravo!

anytwo
anytwo  •  13 August 2010, 13:15

intrati pe www.anytwo.ro.. ai posibilitatea sa inveti poker de la pro-players, ai oportunitatea de a-ti incepe cariera de jucator de poker online primind 20 Euro la UniBet, gratuit si fara a face nici un depozit, si beneficiezi si de un rakeback de 30%

mix23
mix23  •  13 August 2010, 12:41

Felicitari Gica Hagi ! Pacat ca nu se vrea o competitie pentru echipele de tineret paralela cu Liga I. Cu siguranta ar fi un lucru bun pentru fotbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează