ALTELE  »  JUNIORI  »  NU ABUZ!

VIDEO Incident reprobabil la un meci de juniori » Un oficial a bruscat un puști din echipa adversă! Plângeri către Protecția Copilului și FRF

Articol de GSP - Publicat joi, 20 septembrie 2018 17:34

Un cititor GSP.ro a fost martorul unui incident reprobabil, petrecut la partida de juniori sub 15 ani, dintre LPS Satu Mare și Primavera Satu Mare, desfășurată sâmbătă, 15 septembrie.

Cristian Pop a surprins momentul în care un membru al staff-ului celor de la Primavera, după cum relatează chiar el, bruschează un jucător advers. În urma acestui incident a fost înaintată o plângere către Protecția Copilului Satu Mare și către FRF.

 
Incident juniori

VIDEO Incident reprobabil la un meci de juniori » Un oficial a bruscat un puști din echipa adversă! Plângeri către Protecția Copilului și FRF -->>> https://bit.ly/2PQmC4a

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Joi, 20 Septembrie 2018

"Sunt Cristian Pop și doresc să informez asupra unui incident la un meci de fotbal juniori dintre LPS Satu Mare 2003 - PRIMAVERA Satu Mare 2003, în care la sfârșitul unui meci viu disputat între cele doua formații, antrenorii și președintele celor de la Primavera Satu Mare au agitat arbitrii și totodată și jucatorii ambelor formații, lovind un jucător de la LPS Satu Mare fără nici un motiv.

După cum se vede, jucătorii celor două formații se salutau în semn de respect la sfarșitul meciului, dar unul din antrenorii formației Primavera a intrat pe teren și a lovit un jucător de la LPS Satu Mare.

Menționez că aceasta plângere a fost înaintată atât Protecției Copilului Satu Mare cât și FRF, pentru a lua măsuri împotriva celor ce se fac vinovați pentru aceste fapte. Mulțumesc, Cristian Pop", scrie în mesajul trimis redacției Gazetei. 

raportul întocmit după incident

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
razar99
razar99  •  21 Septembrie 2018, 08:51

pai..familie traditionala..nu? tati care bati copii..si pe ai altora si pe ai lor iar "traditionalii" in loc sa vada ce tb facut cu astfel de parinti delireaza ca strica homosexualii copii daca ii infiaza... astfel de indivizi nici macar la poarta terenului de fotbal nu ar avea voie intr-o tara civilizata... Ciudat este ca acest raport suplimentar nu este datat ... oare nu a fost depus ulterior dupa ce s-a aflat de filmarea video pt ca arbitrii sa se poate salva si ei un pic?

dakesis
dakesis  •  20 Septembrie 2018, 19:20

numa' ca ce aratati voi nu e plangerea, ci raportul catre aj.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează