ALTELE  »  STIRI  »  NATIONALA

Albert Streit: "Selectionerul prefera sa cheme jucatori din campionate mai slabe"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iulie 2007 00:00

Fotbalistul de origine romana al lui Eintracht, Albert Streit, a declarat marti seara, in Austria, ca nu va evolua vreodata la nationala deoarece selectionerul prefera jucatorii din campionatele Ucrainei sau Rusiei, in detrimentul celor din Bundesliga, transmite trimisul NewsIn.

"Nu cred ca voi juca vreodata la echipa nationala a Romaniei. Mi-am pierdut speranta pentru ca timp de doi ani am jucat foarte bine in campionatul Germaniei, o competitie foarte bine cotata, iar in ultimul sezon am fost cel mai bun jucator din Bundesliga pe postul meu (n.r. mijlocas stanga), dar se pare ca nu e de ajuns pentru a fi convocat la nationala Romaniei. Mi-am pierdut speranta pentru ca am vazut ca selectionerul prefera sa cheme jucatori din campionate mai slabe, cum ar fi Ucraina sau Rusia, in detrimentul celor din Bundesliga", a spus Streit pentru NewsIn.

Mijlocasul lui Eintracht a mai expus un motiv care l-a determinat sa renunte la visul de a juca la echipa nationala a Romaniei: "Nici macar Sergiu Radu si Vlad Munteanu nu au primit vreo sansa, desi au facut un sezon exceptional si practic au salvat pe Energie Cottbus de la retrogradare. si acesta este inca un motiv care ma face sa nu mai sper, sa nu ma mai gandesc la echipa nationala".

La finalul meciului pe care Dinamo l-a castigat, marti, cu scorul de 3-1 in fata echipei lui Streit, Eintracht Frankfurt, antrenorul campioanei Romaniei, Mircea Rednic, a spus despre mijlocasul de origine romana ca nu ar avea loc la echipa nationala: "Nu pot sa il judec, are calitati, dar daca ar fi sa il iau dupa meciul acesta, cred ca noi avem jucatori mai buni la echipa nationala".

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează