ALTELE  »  STIRI  »  SPANIA

Ales

Articol de GSP - Publicat luni, 28 mai 2007 00:00

 

Gica Craioveanu a devenit consilier municipal in Getafe. Triumf pentru Gica Craioveanu la alegerile locale desfasurate duminica in Spania. Candidatul cu numarul 4 pe listele Partidului Popular (PPE), insa ca independent, fostul jucator roman a fost votat consilier municipal in Getafe. Acesta e orasul de linga Madrid unde el s-a stabilit alaturi de sotie, Gemma (cei doi au un baiat, Alejandro), la echipa locala incheindu-si cariera, vara trecuta, dupa ce mai evoluase la Sociedad si Villarreal.

"Vreau sa inapoiez lui Getafe toata dragostea pe care mi-a oferit-o", acesta a fost sloganul cu care Craioveanu (39 de ani), in Spania din 1995, a participat la scrutin. "Noi, emigrantii, trebuie sa ne implicam pentru a imbunatati calitatea vietii tuturor", a mai precizat Gica, satisfacut ca "Moreno, candidatul PP la primarie, mi-a ascultat ideile privind ameliorarea situatiei sportului".

Alegerea lui Craioveanu a fost remarcata de ziare ca madrilenele "El Mundo", "ABC" si barcelonezul "La Vanguardia". Ba, victoria sa a fost tratata peste cea a altor mari sportivi spanioli, precum campionii olimpici Isabel Fernandez (judo, Sydney 2000) si Francisco Luna (yachting, Barcelona 1992).

 

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează