ALTELE  »  STIRI  »  NATIONALA

Aproximativ 6.000 de bilete vandute pana azi pentru meciul Belarus - Romania

Articol de GSP - Publicat joi, 06 septembrie 2007 00:00

Federatia Bielorusa de Fotbal (BFF) a vandut pana joi aproximativ 6.000 de bilete pentru partida cu nationala Romaniei, programata sambata, de la ora 19.00, pe stadionul Dinamo din Minsk, in grupa G a preliminariilor CE 2008, informeaza BFF.

Conform sursei citate, organizatorii se asteapta la o afluenta a publicului chiar in ziua meciului si la o prezenta in tribune de cel putin 15.000 de spectatori. Stadionul Dinamo din Minsk are o capacitate de 41.000 de locuri. Preturile biletelor sunt intre 3 si 30 de ruble bieloruse.

Fundasul Igor Maltev de la MTZ-RIPO s-a reintors la nationala de tineret, care joaca impotriva Serbiei, dupa ce selectionerul primei reprezentative, Bernd Stange, il chemase in locul lui Serghei Omelianciuk de la Rostov, care a venit la lot accidentat. Omelianciuk a inceput insa antrenamentele si este apt de joc pentru meciul cu Romania, dupa ce initial fusese dat indisponibil. De asemenea, si capitanul Aleksandr Hleb, care a avut febra, este apt de joc.

Nationala Romaniei va juca in compania echipei Belarusului, sambata, de la ora 19.00, pe stadionul Dinamo din Minsk, in cadrul preliminariilor Euro-2008, urmand sa intalneasca apoi Germania, la 12 septembrie, de la ora 21.30, intr-un meci amical, pe stadionul Rhein Energie din Koln.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează