ALTELE  »  STIRI  »  ROMANIA - OLANDA / SIMBATA / ORA 20:15, IN DIRECT PE TVR 1 / MAI SINT 5 ZILE / STIREA 27

"Ii stim pe olandezi. Acum sa-i batem!"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2007 00:00

Desi suparat de atitea accidentari, Mitea le tine pumnii "tricolorilor": "Sa invingem si sa ne calificam!"Mitea e trist. Zimbeste, dar are o privire nostalgica, imaginindu-se pe teren zburdind printre adversari si marcind goluri importante. La Ajax si la "nationala". Insa, de un an si jumatate, accidentarile se tin lant.

"Nu e blestem"
"Ligamente rupte la genunchi, probleme la spate si acum operatia la glezna", spune Nicolae, care nu mai crede in blesteme, ca alta data. "Pur si simplu se intimpla, la fel ca si altora. si nu ma rup singur, sint mereu lovit. Accept ca fotbalul presupune un risc, nu e ping-pong".

Marti, la control
Ultima oara insa, dupa accidentarea suferita la glezna, a stat doua luni asteptind, pentru ca doctorii i-au zis ca se va insanatosi cu tratament. Dar tratamentul n-a dat rezultate si a ajuns iarasi la cutit. "Mai am cam patru saptamini. Marti ma duc la control, sper sa ma refac cit mai repede. Deocamdata, masaje si forta. Peste trei saptamini voi incepe sa alerg".

"Aveam mare pofta in 2005"
Nu putea sa nu se refere si la viitorul meci cu Olanda. "E a patra oara cind jucam cu ei de doi ani incoace. Ii stim prea bine, nea Piti si mai bine, gaseste el calea sa-i batem". Pe 4 iunie 2005, la Rotterdam, a fost titular la "tricolori": "Aveam pofta, doream sa arat cit mai multe, dar acea zi a fost mai buna pentru ei".

Solutii multiple
Cum ii vezi acum pe portocalii? "La fel de valorosi, cu vedete multe, una si una". OK, dar lipsesc Sneijder si Van Persie. "si crezi ca e vreo problema pentru ei? Nu joaca Sneijder, intra Seedorf sau Van der Vaart. Nu joaca Van Persie, apare Kuyt ori Babel! Daca am vorbi de altii, as intelege, insa olandezii au avut mereu o multime de solutii"

ADVERSARI
Van Basten spre Ajax?
In perspectiva plecarii lui Henk ten Kate la Chelsea, Ajax isi cauta antrenor. sefii clubului s-au gindit in primul rind la selectionerul Marco van Basten, pe care ar fi dispusi sa-l astepte chiar si pina la 1 ianuarie, insa directorul tehnic al federatiei olandeze, Henk Kesler, i-a refuzat categoric. Deocamdata. "Nici nu se discuta. Nu-i dam drumul lui Van Basten nici macar pentru 100 de milioane de euro", a spus Kesler. (Aurelian Botezatu)


Am scapat si de Kuyt!
Atacantul lui Liverpool, Dirk Kuyt, s-a accidentat in ultimul meci de campionat si nu se va prezenta astazi la reunirea lotului Olandei. Kuyt este al patrulea nume greu care va lipsi din echipa lui Van Basten in meciul cu Romania, dupa Van Persie, Sneijder si Melchiot, toti suspendati. Tehnicianul olandez l-a convocat in locul lui Kuyt pe Danny Koevermans de la PSV. Portarul de rezerva Stekelenburg va veni la lot cu o zi intirziere deoarece i-a murit bunicul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează