ALTELE  »  STIRI  »  NATIONALA

Incert

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2007 00:00

Dorinel Munteanu e in pericol sa rateze meciul cu Olanda din cauza unei contracturi musculare. Victor Piturca se mai confrunta cu o problema de efectiv. Pe linga portarul Rapidului, Dani Coman, si fundasul Stelei, Dorin Goian, pe lista incertilor pentru partida cu Olanda a mai aparut si Dorinel Munteanu (39 de ani).

Antrenorul-jucator de la FC Vaslui se resimte dupa contractura musculara de la coapsa dreapta suferita simbata trecuta, in timpul meciului cu Steaua, din cauza careia a si parasit terenul in minutul 56.
Convocarea lui Dorinel la importanta partida pentru calificarea la Euro 2008, din 13 octombrie, de la Constanta, depinde in mare masura de prezenta lui in jocul pe care FC Vaslui il va disputa duminica, pe teren propriu, cu Gloria Buzau. Daca va evolua, iar piciorul accidentat va raspunde comenzilor, are sanse, altfel, Victor Piturca il va suplini pe veteranul lotului cu fostul stelist Sorin Paraschiv, inchizator la Rimini, in Serie B.
Din august, de cind a revenit la lot, Munteanu a fost doar rezerva, jucind 45 de minute cu Turcia, 23 de minute cu Belarus si 28 de minute cu Germania.


8 indisponibili

Cosmin Contra    afectat ligamentul lateral intern de la genunchiul sting
Razvan Cocis    probleme la glezna stinga
Laurentiu Rosu    nerefacut dupa operatia de la genunchiul drept
Mirel Radoi
    operat la meniscul genunchiului sting
Ianis Zicu    ruptura de ligamente la genunchiul drept
Sorin Ghionea    probleme la genunchiul sting
Mihaita Plesan fractura de peroneu
Claudiu Niculescu    probleme musculare

"Nu-l mai vreau"
Dupa ce Florentin Petre a spus ca "antrenorul isi bate joc de mine la TSKA", Stoicio Mladenov a dezvaluit presei bulgare ca vrea sa scape de mijlocas. "M-am saturat de el. La iarna, cel tirziu, va pleca. Voi face totul ca sa nu mai fie la TSKA", a declarat Mladenov, surse din apropierea echipei sustinind ca Petre nu va mai prinde nici un meci pe teren. Totusi, aseara, la revansa cu Toulouse, din Cupa UEFA, el a fost rezerva.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează