ALTELE  »  STIRI  »  NATIONALA

"Intii sa se califice!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2007 00:00

Fostul international Gica Popescu nu a scapat prilejul de a intepa actuala generatie de jucatori ai "nationalei". "Deocamdata nu au obtinut nici o calificare, dar sper sa o reuseasca acum! Sint foarte aproape. Aceasta generatie ar putea obtine, desi nu mai are asa mult timp, mai multe decit noi, dar si sa mearga odata la un turneu final si sa aiba performantele pe care noi nu le-am avut! Valoarea unei echipe se masoara in lucrurile pe care aceasta le realizeaza", a spus Popescu. (Ionut Petrisor)

"Sa-l vedem pe Lupescu!"
Gica Popescu a comentat posibilitatea ca Ionut Lupescu sa se ocupe de delegarea arbitrilor din prima divizie sezonul viitor. "Nu stiu ce va fi. Vom vedea la finalul campionatului. Oricum va fi poate cel mai disputat sezon!", a spus Popescu. Un alt fost international, Dan Petrescu, e de parere ca Lupescu ar fi o solutie buna pentru delegarea arbitrilor. "Vor mai exista greseli din partea arbitrilor, e normal. Oricum, ar fi un lucru bun ca Lupescu sa se ocupe de arbitri", a declarat Petrescu. (Ionut Petrisor)

" Timisoara are sanse"
Selectionerul infirma faptul ca nu ar dori ca "nationala" Romaniei sa dispute si meciul cu Olanda la Timisoara. "Vreau sa fie clar: Timisoara are, apropo de gazduirea partidei cu Olanda, aceleasi sanse ca Bucurestiul, Constanta si Craiova. Nimeni nu e favorit, nimeni nu este iesit din calcule", a precizat antrenorul, care s-a referit si la publicul banatean: "Multumindu-i inca o data, nu pot sa nu dezaprob, in egala masura, scandarile impotriva conducerii FRF, considerindu-le inacceptabile, nedemne de Timisoara si gratuite". (Viorel Tudorache)


Atac la Vlad Munteanu!
Gica Popescu a pornit un atac la adresa lui Vlad Munteanu. Fostul international s-a declarat contrariat de comportamentul mijlocasului, care a declarat ca unii dintre fostii coechipieri din Romania ar fi aranjat anumite meciuri. "Daca nu a avut curaj sa spuna cind a fost aici, imediat dupa meci, sa nu mai latre de acolo. In momentul in care orice jucator pleaca din Romania stie sa faca numai scandal!", a precizat Popescu. (Andrei Craitoiu)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează