ALTELE  »  STIRI  »  ECHIPA NATIONALA

Meciul in direct pe TVR 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 septembrie 2007 00:00

Partida de miine de la Minsk, dintre Belarus si Romania, va fi transmisa in direct pe TVR, de la ora 19:00. Meciul de miercuri, 12 septembrie, de la Koln, dintre Germania si Romania va incepe la 21:30 si va fi transmis tot de TVR 1. Federatia Romana de Fotbal a decis ca partida contra Olandei, de pe 13 septembrie, programata a se disputa la Constanta, sa inceapa la 20:30.

Amintiri despre Minsk
Presedintele Ligii, Dumitru Dragomir, a iesit primul din zona vamii aeroportului din Minsk, el avind pasaport diplomatic: "Am mai fost aici, in '88. Cind a jucat Victoria Bucuresti cu Dinamo Minsk in Cupa UEFA. Am pierdut cu 2-1, a dat gol Culcear, dar ne-am calificat, ca i-am invins cu 1-0 la noi. A fost un frig de crapau pietrele, minus 13 grade! In repriza a doua, baietii au jucat in tenesi, din cauza ghetii!".

Hleb: " Ganea e agresiv"
Jucatorul lui Arsenal isi aminteste de fostul sau coleg de la Stuttgart, pe care il poreclise "Baga-mi-as!"
Ieri dimineata, in jurul orei 10:00, Gazeta Sporturilor i-a vizitat pe jucatorii bielorusi la cantonament. A aparut si Alexandr Hleb, inca afectat de raceala. Nu refuza dialogul, dar e scurt: "Sint bine si voi juca simbata. Nu scapati asa usor de mine (ride)". Discutia a alunecat apoi spre fostul lui coleg de la VfB Stuttgart, Ionel Ganea. "Vio e in lot? Nu e?", s-a mirat Hleb. A ramas uluit cind a aflat de corectia aplicata de prietenul sau unui arbitru. "Serios? N-am stiut. A fost suspendat 22 de etape? Incredibil! stiam ca Vio e agresiv, dar inseamna ca s-a facut si mai rau. O sa-l sun sa vorbim", a mai spus Hleb, care in timp ce vorbea despre Ganea facea semne cu mina la cap, ca atunci cind te referi la cineva cu probleme.


In "Libertatea" de ieri, Ionel Ganea si-a amintit si el de Alexandr Hleb, "un pusti cam plapind si timid, pe vremea cind eram eu la Stuttgart. Il luasem in gasca cu Balakov si cu croatul Soldo. Il luam la baute, la restaurante, la cumparaturi. Il chemam la masa la mine. stiti cum ne salutam in vestiar? <>. Ii invatasem eu. Lui Hleb i-a placut asa de mult ca asa m-a poreclit: "Baga-mi-as". Cind ne intilnim tot asa ma striga. Il distreaza tare!".

Ii place Chivu
Intrebat la conferinta de presa de ieri ce fotbalisti din "nationala" Romaniei ii plac cel mai mult, Alexandr Hleb l-a nominalizat pe Cristi Chivu. Numai ca nu a reusit sa-i spuna numele din prima. "Imi place cel de la Inter Milano", a spus capitanul Belarusului, care si-a adus aminte cum il cheama pe favoriul sau abia cind i-a suflat cineva din sala: "Da, da, Chivu, Chivu". Hleb il apeciaza si pe Mutu: "E fantastic si trece printr-o forma excelenta".

Stange imprevizibil
"Fundasul dreapta Omelianciuk este refacut dupa accidentare. Dar nu vrem sa riscam. Sigur va intra miercuri, cu Slovenia", a explicat Bernd Stange. Jurnalistii bielorusi cred ca daca Omelianciuk nu va putea evolua contra Romaniei, el ar putea fi inlocuit cu Tigorev sau cu Plaskoni. Ziaristii locali sustin ca le e foarte greu sa-i anticipeze planurile lui Stange, deoarece la amicalul cu Israel a folosit un atacant pe postul de fundas dreapta!                                                      

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează