ALTELE  »  STIRI  »  FRF

Party cu lautari

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2007 00:00

Mircea Sandu (foto) a implinit ieri 55 de ani, motiv pentru care presedintele FRF a sarbatorit, la Mogosoaia, alaturi de cei mai apropiati colaboratori. Printre invitati au fost Dragomir, Piturca, Victor Becali, Iorgulescu, Borcea, Padureanu, Kassai, Condescu si Viorel Paunescu. seful LPF i-a daruit lui Sandu o cravata, in timp ce Condescu i-a adus o vaza de Horezu. "Cel mai frumos dar a fost calificarea <nationalei> la Euro! Ii doresc lui Sandu sa stea in fruntea FRF 110 ani!", a spus Mitica. Petrecerea, care a inceput dupa ora 14:00, a fost una exclusivista, in baza de la Mogosoaia avind acces doar cei invitati. Atmosfera a fost intretinuta de o formatie de lautari. (Ionut Petrisor)

MEDIA
Rednic, lider la rating
Partida Poli Iasi -Rapid (0-2), transmisa de Antena 1 simbata, de la 20:00, a fost urmarita de aproximativ 560.000 de telespectatori ( 5,6 % rating). Meciul CFR Cluj - Unirea Urziceni 2-0 (Kanal D) a fost vizionat de aproape 360.000 de telespectatori (3,6 puncte de rating). Pe locul 3 a venit partida Pandurii - Dinamo (0-1), difuzata de National TV,  cu 3,2 puncte de rating, aproximativ 320.000 de telespectatori. (Costin Negraru)

ECHIPA NATIONALa

Se vind bilete VIP
Suporterii de lux ai "nationalei" isi pot procura deja tichete la Euro 2008, prin intermediul site-ului biletefotbalonline.ro, administrat de firma DancoPro, partener oficial al FRF. Pachetele VIP costa intre 2.900 de euro (cele trei meciuri din grupa) si 20.000 de euro (patru "sferturi", doua semifinale si finala). Exista si variante restrinse: 16.000 de euro (cele doua semifinale si finala) si 12.000 de euro (o semifinala si finala). Biletele pentru fanii obisnuiti vor fi puse in vinzare la inceputul lunii ianuarie 2008. (Viorel Tudorache)

LPF
Dragomir spre PD?
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, e la un pas de a parasi partidul prezidat de Vadim Tudor, PRM, spre a se indrepta catre PD, conform editiei de ieri a cotidianului "Evenimentul zilei". seful Ligii a evitat sa comenteze informatia: "Deocamdata sint membru PRM si nu am nimic altceva de adaugat". La rindul sau, senatorul Vadim Tudor a fost la fel de laconic: "E un subiect care nu ma intereseaza. Fiecare e liber sa ia ce decizie doreste".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează