ALTELE  »  STIRI  »  ROMINIA - TURCIA 2-0

"Pe drumul bun"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2007 00:00

"Tricolorii" sint multumiti de rezultatul meciului cu Turcia, dar spun ca in Belarus ii va astepta o partida mult mai dificila. La finalul partidei, Mutu si compania s-au declarat satisfacuti de jocul prestat, dar mai ales de rezultat. "Sintem pe drumul cel bun. Cel mai important e ca am cistigat, desi am inceput mai greu. Turcii sint agresivi si am terminat meciul foarte bine. Cu Belarus va fi altfel, alta e miza. Speram sa ne calificam, sa-i bucuram pe suporteri. Le multumim ca au fost alaturi de noi, la meciurile oficiale sigur vor fi mai multi!", a declarat "Briliantul".

Chivu e de parere ca Romania a reusit un rezultat bun in fata unui adversar puternic. "Turcia e o echipa foarte buna, agresiva. Am inceput mai prost, dar ne-am revenit. Mai avem mamaliga de mincat pina sa fim la Euro. Mai sint meciuri. Daca am obtine o victorie cu Belarus si una cu Olanda, ce bine ar fi!", a spus capitanul "nationalei". Razvan Rat a declarat ca Turcia a pus destule probleme "nationalei", dar acest lucru nu poate fi decit benefic pentru meciurile care urmeaza in aceasta toamna. "Sintem siguri ca in Belarus nu vom fi menajati! Ma asteptam la un public mai numeros! La echipa nationala biletele ar trebui vindute cu 3 zile inainte de meci", a marturisit fundasul lui sahtior. si Florentin Petre a declarat ca Romania s-a impus in fata unui adversar care i-a pus reale probleme. "Rezultat bun contra unui adversar tare. Sintem pe drumul cel bun, pentru ca vrem sa ajungem la Euro 2008", a incheiat "Piticul".

"Turcii au fost foarte buni. Ne asteapta meciuri grele in aceste preliminarii. Important e meciul urmator si speram sa venim cu trei puncte din Belarus"
Mirel Radoi

"In Belarus va fi mai dificil pentru ca jucam pe puncte. Ar fi fost mai mult public daca nu era asa cald. Oricum, cei prezenti ne-au incurajat si asta e bine"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează