ALTELE  »  STIRI  »  NATIONALA

Revocati

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 octombrie 2007 00:00

Selectionerul a renuntat Florentin Petre si Alin Stoica fiindca nu joaca la cluburi

Victor Piturca a reuntat ieri la trei dintre cei 12 "stranieri" convocati in lotul largit pentru "dubla" cu Olanda (13 octombrie/Constanta, TVR1, ora 20:15) si cu Luxemburg (17 octombrie/Luxembourg). Pe linga fundasul Cosmin Contra (31 de ani), accidentat, selectionerul i-a mai revocat pe mijlocasii Florentin Petre (31 de ani) si Alin Stoica (27 de ani), ambii din cauza faptului ca n-au jucat in ultima perioada la echipele lor de club, TSKA Sofia, respectiv KAA Gent.

Fl. Petre a declarat: "E normal. Cine nu joaca la club n-are ce cauta la «nationala»! Simt o mare durere in suflet ca voi lipsi de la meciul cu Olanda, atit de important pentru calificare, dar n-a depins de mine. Eu am tras cit am putut la antrenamente, n-am lipsit o zi, dar antrenorul lui TSKA Sofia a considerat ca nu merit sa joc. Pina in iarna nu plec, voi munci in continuare si sper sa joc pentru a prinde meciul cu Bulgaria".

Florentin Petre nu a fost nici in lotul pentru meciul tur cu Olanda, din cauza unei accidentari


Stranierii pentru Olanda
George OGaRARU Ajax
Gabriel TAMAs Auxerre
Cristian CHIVU Inter Milano
Razvan RAT sahtior Donetk
Sorin PARASCHIV Rimini
Paul CODREA AC Siena
Adrian MUTU Fiorentina
Daniel NICULAE Auxerre
Ciprian MARICA VfB Stuttgart

13 din Liga 1
Victor Piturca va definitiva miine seara lotul, dupa incheierea etapei a 10-a din Liga 1. Pe linga cei 9 "stranieri", vor fi convocati 13 jucatori din tara. Pe lista sint Lobont, D. Coman, M. Popa, P. Marin, D. Goian, M. Constantin, st. Radu, Nicolita, Ov. Petre, D. Munteanu, N. Dica, Ad. Cristea, Trica, G. Bucur. Reunirea va fi luni, la ora 12:00, lotul urmind sa intre in cantonament in aceeasi zi, la Hotel Rex din Mamaia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează