ALTELE  »  STIRI  »  ECHIPA NATIONALA

S-au vandut deja 4.000 de bilete la meciul caritabil al Generatiei de aur de la Baia Mare

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 septembrie 2007 00:00

Mediafax / Pentru meciul caritabil de la 19 septembrie, dintre Generatia de aur si FC Prietenia, de la Baia Mare, s-au comandat 10.000 de bilete si s-au vandut in 3 zile deja 4.000, incasarile urmand sã mearga catre copilul lui Cosmin Pascovici si un tanar din Sapanta bolnav de nanism hipofizar.

Pentru Generatia de aur au confirmat deja prezenta urmatorii: Florin Prunea, Ionut Lupescu, Miodrag Belodedici, Daniel Prodan, Gheorghe Mihali, Emil Sandoi, Dorinel Munteanu, Ioan Sabau, Ion Vladoiu, Ilie Dumitrescu, Viorel Moldovan, Iosif Rotariu, Marius Lacatus, Ioan Andone, Anton Dobos, Marius Cheregi, Florin Constantinovici, Cristian Dulca si Ioan Timofte, sansele pentru Dan Petrescu si Dumitru Stangaciu sa ajunga la eveniment fiind de 50 la suta. Antrenorul echipei va fi Anghel Iordanescu.

Baiatul fostului jucator dinamovist Cosmin Pascovici, Denis, care a suferit mai multe operatii pe creier din cauza unei tumori, va implini trei ani in saptamana cand se va disputa meciul. Celalalt beneficiar al donatiei este un tanar din localitatea Sapanta, Petrisor, in varsta de 12 ani, ce sufera de nanism hipofizar.

Fostul capitan al tricolorilor Gheorghe Popescu a anuntat ca va dona 5.000 de euro in contul destinat donatiilor. Printre invitatii la eveniment se numara fostul arbitru Ioan Craciunescu, impresarul Victor Becali si fostul asistent Dan Lazarescu. Lovitura de incepere a meciului o va da fostul fotbalist al echipei "Minerul", Costica Panzaru. In deschiderea amicalului caritabil va concerta formatia Sistem.

Cu o saptamana inainte de meci se va pune in vanzare o revista dedicata acestui eveniment, costand 5 lei, in care vor fi pozele protagonistilor evenimentului de la Baia Mare. Incasarile din vanzarea revistei vor merge de asemenea in contul donatiilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează