ALTELE  »  STIRI  »  ECHIPA NATIONALA

Se stiu titularii

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iunie 2007 00:00

La antrenamentul oficial de ieri, Dorel Stoica si Florentin Petre si-au consolidat locurile in echipa de baza. Tricolorii" au efectuat ieri dimineata antrenamentul oficial pe stadionul " Arena Petrol" din Celje, arena care gazduieste partida din aceasta seara. sedinta de pregatire a inceput la ora locala 11:20, un ceas mai tirziu in Romania, si a durat 90 de minute, iar presa nu a avut acces decit la ultimele 15 minute. In spatele portilor inchise si pazite de politisti, "tricolorii" s-au incalzit vreo 7 minute, dupa care au trecut cite doi la minge pentru a se obisnui cu balonul Nike, cu care se joaca diseara. Apoi jucatorii de cimp s-au impartit in trei grupuri pentru obisnuitul "magarus", in timp ce portarii au lucrat specific cu Gabi Boldici. Cea mai activa a fost grupa din care au facut parte Mutu, Contra, Chivu, Rat, Rosu, Fl. Petre, Marica si selectionerul, care a intrat de mai multe ori la mijloc.

La deruta
Punctul culminant al antrenamentului l-a reprezentat miuta la doua porti pe latul terenului. Antrenorul i-a imbracat pe posibilii titulari de asta-seara in maiouri verzi. Este deja cert faptul ca, in locul lui Mirel Radoi, la inchidere va juca cvasidebutantul Dorel Stoica. Craioveanul va fi flancat in dreapta de Codrea si in stinga de Rosu. Cealalta incertitudine care plana asupra benzii drepte este ca si rezolvata: Florentin Petre va fi preferat aproape sigur lui Nicolita. Compartimentul ofensiv va fi completat de Marica virf impins si Mutu in partea stinga.Selectionerul a incercat o manevra deruntanta spre finalul antrenamentului si cu citeva minute inainte sa permita accesul presei in tribune a operat trei modificari in echipe. Florentin Petre, Rosu si Marica au facut rocada cu "rezervele" Nicolita, Zicu, respectiv Cl. Niculescu.

"Aproape m-am decis asupra echipei. Probabil ca Stoica va fi titular, iar spre finalul antrenamentului am operat citeva schimbari in fomatia de baza"
Selectionerul Romaniei

Vinzari slabe
Duce ce tichetele la peluza pentru meciul Romania-Slovenia s-au epuizat, vinzatorii de bilete de la Timisoara au somat ieri. Preturile mari ale biletelor la tribuna i-au revoltat pe unii din cumparatori, care au refuzat sa accepte ca nu se mai afla pe piata tichete cu 25 de lei. "E o magarie! Federatia ni le baga pe git pe astea scumpe si pe urma probabil vor mai scoate din alea mai ieftine", a reactionat unul dintre cumparatori. Conform spuselor vinzatorilor, biletele la peluza s-au epuizat inca de joi dimineata.

Stadionul e pregatit
Arena Dan Paltinisanu este gata sa-i intimpine pe tricolori, in aceste zile efectuindu-se ultimele retusuri. " Am igienizat vestiarele, s-au zugravit dupa incheierea sezonului, s-a pregatit o sala de lucru pentru presa, am instalat camerele de supravegere video, totul este gata", a spus Constantin Ostaficiuc, presedintele Consiliului Judetean Timis, care in ciuda preturilor ridicate ale biletelor este convins ca Timisoara va convinge Federatia ca merita si jocul cu Olanda: "Eu spun ca daca se cistiga in Slovenia, se va umple stadionul. si daca se va cistiga si la Timisoara, e obligatoriu ca si meciul cu Olanda sa se joace aici"

Iancu:" Nu stiu daca am bani sa vin la meci"
Presedintele lui Poli, Marian Iancu, il acuza in continuare pe Ionut Lupescu, directorul general FRF, pentru preturile mari ale biletelor. "Taxeaza publicul timisorean pentru ca l-a huiduit, i-a aratat cit il detesta. Acest public pe care el il dirija sa-l fluiere pe Mircea Sandu, pentru ca peste numai citeva saptamini sa sara din barca. Este un pervers, un duplicitar. A ajuns acolo prin tradare", a spus Iancu, care a glumit pe seama prezentei sale la meciul Romania -Slovenia: " Nu stiu daca am bani sa merg. Probabil o sa merg la peluza, daca mai gasesc vreun bilet. Sper sa fie totusi un stadion plin, sa-i obligam sa aduca aici si meciul cu Olanda, desi mi-e teama sa ma gindesc la pretul biletelor, probabil va ajunge la 100 de euro la peluza".

La plimbare
Selectionerul i-a scos ieri dupa-amiaza pe componentii lotului la o scurta promenada prin Ljubljana. Autocarul i-a depus pe "tricolori" linga un parc situat in centrul orasului, acolo unde fotbalistii s-au despartit, preferind sa se plimbe in grupuri separate de cite 3-4 oameni. In schimb, Mutu, Chivu, Contra, Rosu si Lobont au ales sa se aseze la o terasa, unde si-au petrecut timpul discutind si glumind de-a lungul intregii sederi. Jucatorii n-au fost deloc deranjati de ceilalti trecatori, care nu i-au recunoscut pe adversarii Sloveniei. (Ionut Petrisor - Ljubljana)


2 iunie 2007

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează