ALTELE  »  STIRI  »  NATIONALA

Specula

Articol de GSP - Publicat joi, 04 octombrie 2007 00:00

Pe Internet se vind la suprapret bilete pentru meciul cu Olanda, din 13 octombrie. Bisnitarii spera sa dea lovitura cu ocazia importantei partide Romania-Olanda, programata pe 13 octombrie, la Constanta. Pina miercurea viitoare, cind FRF va pune in vinzare tichete si la casele stadionului Farul, speculantii si-au mutat cimpul de lucru pe Internet. Au cumparat bilete online si le revind la suprapret pe diverse siteuri.

Un bisnitar si-a postat oferta pe 26 septembrie, pe anunturi.ro (facsimil), insotit de numarul de telefon: "Vind bilete la meciul Romania - Olanda. Pret 150 RON. Ma pot deplasa pentru inminarea biletului". Contactat telefonic de Gazeta Sporturilor, cu numar anonim, barbatul a precizat: "Am bilete numai la tribunele I si a II-a, la 150 de lei bucata. Deocamdata doar patru, iar daca mai vreti, va fac rost de la alt coleg".

Pe Internet, exista si speculanti de ocazie. "Am cistigat un bilet la jocul cu Olanda la o promotie Adidas (care este sponsorul FRF)! Il scot la licitatie pentru ca nu ma pot deplasa la Constanta, pentru meci, din cauza drumului lung pe care ar trebui sa-l parcurg din Deva. Pretul de pornire al biletului este de 100 de lei", explica pe "ocazii.ro" unul dintre acestia.

Cum la casele arenei Farul fi vor puse in vinzare doar vreo 8.500 de bilete, prea putine fata de interesul imens stirnit de meci, FRF este asaltata de numeroase cereri telefonice.

Pretul biletelor

Tribunele I si a II-a: 100 de lei
Peluze: 25 de lei
Programul caselor: zilnic 10:00-18:00ri telefonice.

De luni la Mamaia
Echipa nationala va disputa simbata, 13 octombrie, cea de-a noua partida din Grupa G a Preliminariilor CE din 2008, in compania Olandei. Meciul va avea loc pe stadionul "Farul" din Constanta, cu incepere de la ora 20:15, si va fi televizat de TVR 1. Lotul tricolorilor va fi definitivat duminica, dupa etapa, atunci cind vor fi convocati si jucatorii din campionatul intern. Tricolorii se vor prezenta luni la Casa Fotbalului si dupa o conferinta de presa vor pleca direct in statiunea Mamaia, unde se vor caza la hotelul Rex. ( George stucan)

Mutu laudat
Antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, a declarat pe site-ul clubului ca "Mutu este un jucator demn de Real Madrid sau Chelsea ". Conform italianului, "Briliantul" nu va parasi formatia italiana, deoarece cu lotul actual Fiorentina va ajunge sa se bata pentru titlu. Romanul este comparat chiar cu Francesco Totti pentru cit de important este pentru club in acest moment. ( George stucan )

Penev la Constanta
Selectionerul bulgar Dimitar Penev va veni la Constanta pe 13 octombrie. Scopul, sa-i spioneze pe "tricolori" inaintea unui meci ce poate fi decisiv, la Sofia, pe 17 noiembrie. "Vreau sa vad cum stau romanii. Le descopar punctele slabe si le folosesc", a declarat Penev. "E ca un talisman. Acum spera sa le aduca noroc olandezilor", a comentat presa bulgara. (Theodor Jumatate)

Sperante pentru Coman si Goian
Victor Piturca asteapta cu sufletul la gura etapa din week-end, dupa care va definitiva lotul pentru "dubla" cu Olanda (13 octombrie) si Luxemburg (17 octombrie). Selectionerul spera sa-i poata convoca pe indisponibilii Dani Coman si Dorin Goian, cu conditia sa joace cu Farul, respectiv cu Dacia Mioveni. Ambii au sanse sa prinda lotul. (Viorel Tudorache)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează