SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  DACIA SANDERO

Dacia Sandero, model 2021, primele imagini surprinse de „paparazzi”! Ar putea avea un motor dezvoltat cu Daimler

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 ianuarie 2020 13:17

Dacia Sandero, a treia generație, vine în 2021 și este compatibilă cu mare varietate de motoare a celor de la Renault.

Reporterii de carscoops.com au publicat imagini cu modelul de Dacia Sandero în huse de camuflaj, care protejează secretele de design ale noii mașini.

Aceeași sursă estimează că noua Dacia Sandero ar putea avea un motor pe benzină de 1.3 litri, dezvoltat de Renault împreună cu Daimler, de 128 de cai putere.

Dacia could step up its game by offering a hybrid version of the next Sandero as well. #carscoops

Publicată de Carscoops pe Joi, 9 ianuarie 2020

Dacia Sandero, primul model hibrid?

Sandero 2021 ar putea fi primul model hibrid al celor de la Dacia, care au anunțat planuri în această direcție în anii care urmează. Șeful Renault pentru Europa, Philippe Buros, a dezvăluit că în următorii 2-3 ani Dacia va construi mașini electrice. Detalii aici. 

Citește și:

O mașină electrică l-a FASCINAT pe Ion Țiriac! Pune banii jos: „Are superautonomie” + Arată ULUITOR și e făcută în Europa!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
remarque
remarque  •  11 Ianuarie 2020, 10:30
Postat de raul4steaua pe 10 Ianuarie 2020, 13:49

Degeaba daca masina arata tot ca o conserva cu colturi rotunde

Dacia e totusi inaintea societatii romanesti. Din toate punctele de vedere. Macar de am avea o echipa de fotbal in Romania cu sanatatea si perspectivele pe care le are Dacia pe piata auto.

viomarmi22
viomarmi22  •  11 Ianuarie 2020, 02:17

Dacă ar mai avea colțuri ascuțite, ce-ai mai zice atunci ??? Nu știe nimeni cum va arăta mașina la final, eu aștept ca și mulți alți români ca fabricanții francezi să ne ofere o hibridă Dacia cu range extender electric, mai accesibilă ca preț, dar care se lasă mult așteptată !

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  10 Ianuarie 2020, 14:38

“ care protejează secretele de design ale noii mașini“...!!!???

Vezi toate comentariile (4)
Comentează