SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  KOENIGSEGG

VIDEO + FOTO Asta nu e mașină, e un monstru! Koenigsegg Gemera, hibridul care atinge 100 km/h în 1.9 secunde și are 1.700 de cai putere

FOTO: www.koenigsegg.com +8   FOTO
FOTO: www.koenigsegg.com

Articol de - Publicat miercuri, 04 martie 2020 10:18 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 18:46

Sudezii de la Koenigsegg au prezentat noua supermașină cu care vor să cucerească piața auto: Gemera.

Koenigsegg Gemera este un adevărat bolid, care, spre surprinderea tuturor, are patru locuri! Fiind prima mașină din lume de acest gen. Caracteristicile mașinii sunt uimitoare: 1.700 de cai putere. Ajunge de la 0 la 100 de kilometri în doar 1,9 secunde. Iar viteza maximă este de 400 de km la oră. 

Motorul este unul hibrid, iar unitatea electrică are o autonomie de 50 de kilometri! Gemera are pe un motor biturbo pe benzină de 2.0 litri cu trei cilindri și trei motoare electrice. Turația maximă a motorului de 2.0 litri este de 8.500 rpm. Cele două motoare electrice de pe puntea spate oferă fiecare câte 507 CP și 1.000 Nm, iar motorul electric de pe puntea față livrează 406 CP și 500 Nm. În total, sistemul hibrid de propulsie oferă 1.724 de cai putere și 3.500 Nm, potrivit automarket.ro.

+4 FOTO

„Performanța aparținea mașinilor cu două locuri și cu un spațiu limitat pentru bagaje. Asta până acum. Gemera este o categorie nouă, unde mașinile puternice fac echipă cu spațiul. Îi spunem Mega-GT” 
Chrisitan von Koenigsegg, fondatorul companiei

Presa de specialitate susține că mașina va costa 1 milion de euro și doar 300 de unități vor fi construite. 

Citește și: 

DACIA SPRING. Cum arată prima mașină electrică Dacia + ce autonomie are

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close