SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  TESLA

TESLA, marele câștigător! Testele Euro NCAP: care e cea mai sigură mașină din 2019

Articol de GSP - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 13:21

Euro NCAP a compilat toate cele mai sigure mașini testate în 2019, într-un singur clip. Tesla este câștigătorul absolut.

Pe parcursul anului trecut, Euro NCAP – principala referință în materie de tehnologii de siguranță în mașinile noi – a evaluat nu mai puțin de 55 de modele. Așa cum e tradiția, în cazul acesta, lista modelelor care au obținut cele mai mari calificative în urma testelor Euro NCAP.

Tesla, 10-year challenge » „În medie, Tesla a vândut mai multe mașini pe zi în 2019 decât în tot anul 2009!”

Tesla, cel mai bun la clasa medie și SUV

Intitlulat „Cel mai bun din clasa sa', clipul menționează succint câștigătorii din fiecare segment. În clasa medie, locul I este împărțit de Tesla Model 3 și BMW Seria 3, urmate pe următoarea poziție de Skoda Octavia. În segmentul SUV-urilor de clasă medie, Tesla este premiată din nou, de data aceasta cu Model X, urmată de Seat cu Tarraco.

În ordinea inversă a dimensiunilor: în segmentul compact, Mercedes-Benz CLA obține trofeul de cea mai sigură mașină din 2019, urmat de Mazda 3. La capitolul „SUV-uri compacte', Subaru Forrester se afă în topul clasamentului; Mazda CX-30 și de Volkswagen T-Cross îl urmează îndeaproape.

TOTUL PE AUTO-BILD.RO. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează