SPORTURI  »  AUTO  »  ACCIDENT

FOTO S-a proptit în mașina de poliție! Încă un accident cu o Tesla pe pilot automat

Articol de GSP - Publicat marti, 10 decembrie 2019 13:13

Folosirea abuzivă a sistemului Autopilot instalat pe Tesla continuă să provoace accidente. Ultimul a avut loc în SUA, în Connecticut, și, din fericire, s-a soldat fără victime. 

„Șoferul unei Tesla Model 3 a lăsat mașina pe Autopilot pentru a verifica starea cățelului său, aflat pe bancheta din spate. În aceste clipe de neatenție, mașina s-a proptit într-un autovehicul de poliție care staționa (cu girofarurile aprinse) pe partea carosabilă”, relatează auto-bild.ro.  

„Tesla nu este singurul producător de autovehicule care folosește camere și radare pentru a ține autovehicolul pe bandă, însă este singurul care nu împiedică folosirea abuzivă a acestui sistem de condus autonom. Riscul pe care îl implică o excepție de la regulă este mare: în urma accidentelor întâmplate în acest context și-au pierdut viața până acum cinci persoane”, mai notează sursa citată.  

Mai multe detalii + imagini despre acest caz AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
586974421790922
Sefu Banilor  •  10 Decembrie 2019, 14:01

Inca un articol despre tesla. Terminati prostiile bai diletantilor. Vedeti ca iara spune Hagi prostii, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează