ESPORTS  ·  PARIURI SPORTIVE

Meci tare la eSports! O echipă din Rusia, în care s-au investit 100 de milioane, joacă miercuri după-amiază

Articol de — Marti, 31 Martie, 21:30

Liga profesionistă de Counter-Strike a ajuns la sezonul cu numărul 11, iar pariorii au miercuri, de la ora 18:00, ocazia de a miza pe întâlnirea dintre G2 Esports și Virtus.pro. G2 Esports e una din cele mai bune echipe din istoria competiției, în vreme ce Virtus.pro a strălucit mai degrabă la Dota 2 sau League of Legends.

În grupa C de calificare la turneul final, G2 Sports are două victorii și o înfrângere, în ciuda statutului de favorită. Echipa vine după un loc 2 ocupat la începutul lunii martie la Extreme Masters XIV – World Championship, însă a trecut recent printr-o serie de schimbări la nivel de jucători, iar prestațiile sale din acest turneu au fost destul de neconvingătoare, conform specialiștilor. 

Rușii de la Virtus.pro excelează la Dota 2 și League of Legends, însă și echipa de Counter-Strike ar putea înregistra curând rezultate notabile. În 2015, în clubul de eSports s-au investit 100 milioane de dolari în 2015, iar recent au avut loc mai multe schimbări de efectiv în rândul gamerilor. 

Conform cotelor, G2 Esports e favorită certă în această dispută, cu o cotă de 1.27 la Unibet. Victoria celor de Virtus.pro are cota 3.50. Predicțiile de pe siteurile de specialitate subliniază vulnerabilitatea ambelor echipe și, chiar dacă G2 Esports are prima șansă, o surpriză nu trebuie scoasă din calcul. Cosmin Prelipceanu a suferit un accident. Nu va mai fi văzut curând la televizor

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:30 Fotbal, Reluare

90 de ani de La Liga

Digi 3
21:30 Fotbal, Bundesliga

Werder Bremen - Frankfurt

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:30 Fotbal, Reluare

Meciuri Clasice Bundesliga

Digi 2
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×