GSP.RO  »  ESPORTS  »  ADVERTORIAL

Pariază pe supermeciuri de Counter-Strike! Cel mai popular shooter te așteaptă

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 aprilie 2020 18:28

Fie că ești pasionat de shootere și pariezi zilnic pe meciurile din ESL Pro League, te refugiezi în minunata lume a jocului League of Legends sau îți susții constant echipa favorită în turneele de fotbal virtual, în această perioadă jocurile electronice au devenit mai populare ca niciodată.

Sigur n-ai uitat de arhicunoscutul Counter-Strike, cel mai popular shooter din lume, jocul care reușea să te țină ore în șir în fața monitorului, îți aducea zâmbetul pe față atunci când câștigai, dar, în același timp, aproape că te făcea să plângi după o înfrângere usturătoare. Probabil încă îți răsună în cap celebrele expresii „Fire in the hole”, „The bomb has been planted” sau „Go, Go, Go”.

Mulți dintre noi am crescut cu el. Acest joc ți-a adus o grămadă de bucurii, dacă nu cumva încă îți mai aduce. Acum, în schimb, îți poate aduce și câștiguri substanțiale. La Superbet, ai ocazia să pariezi pe cele mai tari meciuri de Counter-Strike. Zilnic, îți oferim o multidudine de evenimente pe care le poți urmări livestream și îți punem la dispoziție SuperPariuri pentru meciurile tale favorite. Vezi aici toată oferta noastră de pariuri pe Counter Strike.

Privește principalul avantaj. Dacă ai experiență de pe vremea când  jucai, sigur știi care sunt cele mai bune tactici și strategii, astfel că poți analiza atent partidele și plasa cel mai bun pariu pentru tine. Ce mai aștepți? Intra pe site-ul Superbet sau în aplicație, alege-ți favoriții și pune luneta pe pariul câștigător. Deschide cont și pariază acum la Superbet!

TE AȘTEAPTĂ SUPERPARIURI PE COUNTER-STRIKE

Joystrick-urile se încing, iar cei mai buni jucători de Counter-Strike se înfruntă în competiții importante precum ESL Pro League, Flashpoint și multe altele. După cum știi deja, meciurile de CS:GO te țin cu sufletul la gură, sunt pline de suspans, spectacol și răsturnări de situație. Dacă ești un parior precaut, care nu vrea să riște prea mult, la Superbet ai oricând la dispoziție pariul clasic (1, X, 2), unde mergi pe mâna echipei favorite. Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România!

Totuși, dacă te afli la polul opus, îți place adrenalina și vrei să riști mai mult pentru o sumă importantă, atunci trebuie să știi că ai la discreție pariul pe handicap. Ai încredere totală în echipa ta? Pune-ți favoriții în dezavantaj, iar dacă aceștia câștigă, te poți declara un fin analist al meciurilor de Counter-Strike și te alegi cu un câștig substanțial.

POȚI PARIA PE NUMĂRUL TOTAL DE HĂRȚI JUCATE, ECHIPA CARE VA CÂȘTIGA PRIMA HARTĂ SAU SCORUL CORECT

În principiu, sistemul de joc este clar și simplu: cel mai bun din trei hărți câștigă. Unele meciuri sunt dezachilibrate și se pot încheia destul de repede. Însă, nu puține sunt situațiile în care partidele sunt extrem de echilibrate, iar diferența este făcută de micile detalii. Astfel, îți punem la dispoziție pariuri pe numărul total de hărți jucate, unde trebuie să alegi dacă se vor juca două sau trei hărți.

Echipa favorită stă bine în clasament, domină competiția și este în formă maximă? Ei bine, atunci poți miza în orice moment pe echipa care va câștiga prima sau a doua hartă. Uitându-le la rezultatele anterioare, îți poți da seama de stilul echipei, dacă obișnuiește să înceapă în forță sau își păstrează atuurile pentru final.

Asta nu e tot, pentru veteranii jocului avem ceva special, mai complex. Counter-Strike nu mai are secrete față de tine? Intuiești din prima cum va decurge o partidă? În acest caz, pariul pe scorul corect de harți sigur e pentru tine. În plus, printre altele, mai poți paria pe numărul par/impar de hărți sau dacă o echipa va câștiga minim o hartă.

Parior devotat sau simplu pasionat de Counter Strike! Superbet îți este alături și te îndeamnă să faci mereu ce simți. Joacă mereu responsabil și alege pariul pe care îl consideri potrivit pentru meciurile tale.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close