GSP.RO  »  ESPORTS  »  FIFA 21

Un star belgian a primit primul card Flashback din FIFA 21

Axel Witsel a primit un card foarte bun, dar scump
Axel Witsel a primit un card foarte bun, dar scump

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2020 17:23 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 17:41

Axel Witsel a primit un card foarte bun, dar scump. 

Mijlocașul celor de la Dortmund este o alegere ciudată a celor de la EA, pentru că internaționalul belgian primise un astfel de card destul de recent, în FIFA 20. Acum că a început un alt ciclu, gamerii poate se așteptau la un alt fotbalist.

Cardul costă aproximativ 200.000 de monede

Chiar și așa, Witsel vine cu un card echilibrat, un jucător capabil să controleze tot mijlocul terenului. Belgianul este capabil să paseze foarte bine dar în același timp calitățile lui fizice și cifrele bune la capitolul defensiv îl recomandă ca un mijlocaș mai retras, care să „rupă” jocul adversarului.

Din păcate pentru Witsel, provocările care trebuie îndeplinite costă mult, pentru această fază a jocului. 150.000 – 200.000 de monede este un preț care sigur îi va îndepărta pe mulți jucători de acest card. 

Mai multe știri de eSports AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează