FOTBAL  ·  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Ce a făcut Șumudică doi ani în paradis? „N-a stat o zi la plajă. Atunci pierdea mult timp în cazinouri”

Marius Șumudică +4 FOTO
Marius Șumudică

Miercuri, 01 Aprilie, 16:39

Florin Iacob, unul dintre primii impresari români, a povestit la GSP Live un episod amuzant, cu Marius Șumudică (49 de ani) în prim-plan, pe vremea când evolua ca atacant, pentru Maritimo Madeira, la începutul anilor 2000. 

Șumudică a jucat timp de două sezoane în Portugalia, perioadă în care a bifat 7 goluri în 50 de meciuri. În direct la GSP Live, Iacob a dat mai multe detalii despre perioada lui Șumudică din Madeira, impresionantul arhipelag portughez.  

+5 FOTO

„Cea mai frumoasă cu Șumudică e când m-am dus în Portugalia să-l aduc înapoi la Rapid. Îl voia Rapidul foarte mult, iar el fiind rapidist convins s-a despărțit greu de Madeira. Atunci traversa o perioadă destul de dificilă din punct de vedere al activităților lui extrasportive, pentru că pierdea mult timp în cazinouri. Eram la Maritimo, un paradis acolo, și m-am dus să-l aduc înapoi. Țin minte că încă se antrena și aveam întâlniri cu președintele, cu directorul sportiv. Nu reușeam să ne înțelegem să reziliem contractul. Rapidul fixa o sumă, ei nu voiau... 

Am stat zile bune în Madeira și după ce terminam întâlnirile eu mergeam la plajă, iar el la antrenament. Vine într-o zi la mine și spune «Măi omule, măi, vrei să iei tot soarele de aici, de la Madeira? Eu în doi ani nu m-am băgat o dată în ocean». Aia a fost cea mai tare cu Șumudică. Un tip deosebit, păcat că a avut meteahna asta când era jucător, putea juca mai bine. După primul an la Maritimo, Benfica m-a contactat pentru el. Atunci nu a gestionat gloria cum trebuie”.  

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:Cel mai frumos copil din România s-a transformat într-o tânără superbă. Cum arată acum Noelle

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Hamburger - Wehen Wiesbaden

Digi 1
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Heidenheim - Erzgebirge Aue

Digi 2
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Dynamo Dresden - Stuttgart

Digi 4
16:30 Fotbal, Bundesliga

Monchengladbach - Union Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Fotbal, Bundesliga

Padeborn - Borussia Dortmund

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1