GSP.RO  »  FOTBAL  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS // UPDATE: Partidele de azi din Europa League se joacă!

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2020 14:28

Partidele din această seară din Europa League se vor disputa, în cele din urmă.

UPDATE 16:40:

Decizie de ultimă oră la UEFA: partidele din această seară din „optimile” Europa League se joacă. Excepție fac doar meciurile Sevilla - AS Roma și Inter - Getafe, care sunt amânate.

UPDATE 15:40:

Comunicat oficial UEFA: UEFA a invitat astăzi reprezentanți din cele 55 de federații membre să discute despre răspunsul fotbalului european la situația actuală. Discuțiile vor include toate competițiile interne și europene, inclusiv EURO 2020. Decizia va fi luată pe 17 martie.

Tot astăzi, s-a vehiculat posibilitatea ca UEFA să decida mutarea EURO 2020 un an mai târziu, în 2021. Vezi detalii aici.

CORONAVIRUS ÎN SPORT 

  1. FRF a decis suspendarea tuturor competițiilor de fotbal din România din cauza pandemiei de coronavirus! „Meciurile din Liga 1, Liga 2, Liga 3, Liga 1 feminin, Liga 2 feminin, Liga 3 feminin, Liga 1 Futsal, Liga 2 Futsal și competițiile de la nivel județean vor fi amânate până pe 31 martie”, anunță FRF. 
     
  2. EURO 2020 ar putea fi amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia ar fi discutată de președintele UEFA, Aleksander Ceferin. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici. 
     
  3. Champions League și Europa League ar putea fi următoarele competiții suspendate imediat de conducerea fotbalului european, scrie Marca. Coronavirus ar putea duce la anularea optimilor Europa League, programate în această seară. 
     
  4. Rugani, jucătorul lui Juventus, a fost diagnosticat cu coronavirus, după ce în urmă cu trei zile a stat alături de Ronaldo și ceilalți colegi la meciul cu Inter Milano. Cristiano Ronaldo nu se mai întoarce la Torino și intră în carantină. Cum arată poza care înspăimântă Juventus, aici. 
     
  5. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus! 

Vezi și:

STOP JOC! FRF anunță SUSPENDAREA tuturor competițiilor de fotbal din România!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1259654057416332
Ion-Cristea Octavian  •  12 Martie 2020, 16:28

Este o mare dezinformare! Nu apare nici un comunicat legat de meciurile de azi. Daca tot au luat hotărârea, de ce nu o anunta? Sau asteapta sa iasa echipele la incalzire? Sunt aproape sigur ca meciurile de azi se joaca!

mariuss72
mariuss72  •  12 Martie 2020, 15:54

"CORONAVIRUS // Marca: „Liga Campionilor și Europa League, suspendate”"...clickbait de ***, de ce mintiti lumea cu prostii din astea? Un astfel de titlu publicati dupa ce se confirma, nu in urma unui zvon! Dar ce pretentii sa ai de la clica pensionarului ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close