INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO

7 luni suspendare pentru președinte, 150.000 de euro amendă pentru clubul lui Ștefan Radu!

Claudio Lotito și Lazio au fost sancționați pentru încalcarea regulilor de combatere Covid-19!
Claudio Lotito și Lazio au fost sancționați pentru încalcarea regulilor de combatere Covid-19!

Articol de - Publicat sambata, 27 martie 2021 11:00 / Actualizat duminica, 28 martie 2021 11:43

Procuratura federală l-a sancționat pe Claudio Lotito (63 de ani) pentru nerespectarea protocoalelor Covid-19 și i-a suspendat un an și pe cei doi medici de la Lazio, Ivo Pulcini și Fabio Rodia.

Lazio a scăpat fără penalizare, însă plătește pentru scandalul produs de încălcarea protocoalelor Covid-19. Procuratura federală a decis ieri ca gruparea capitolină să fie amendată cu 150.000 de euro, președintele Claudio Lotito va fi suspendat 7 luni, iar cei doi medici ai clubului, Ivo Pulcini și Fabio Rodia, câte un an. Aceste sancțiuni nu-s definitive și vor fi atacate la apel de biancocelesti.

Lazio a încălcat regulile la patru meciuri!

Totul a pornit de la lipsa comunicării către autoritățile sanitare locale a cazurilor pozitive din lotul lui Lazio și nepunerea jucătorilor infectați în carantină, cum prevăd normele sanitare. Doctorii se fac vinovați că i-au "ascuns" pe cei opt colegi bolnavi ai lui Ștefan Radu, înaintea jocurilor cu Bruges, programat pe 28 octombrie, și cu Zenit, pe 4 noiembrie, în grupele Ligii. 

Mai mult, nu au trimis în izolare și nu au anunțat Asl despre trei fotbaliști rezultați pozitivi la testele UEFA,Immobile, Leiva și Strakosha, înaintea partidei cu Torino (1 noiembrie), și au inclus în lot alt pozitiv, pe Anderson, la meciul cu Juventus (8 noiembrie)!

VIDEO Ce s-a intamplat in pauza meciului Dinamo - Lazio

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Laurențiu Reghecampf a semnat cu noua echipă și a confirmat mutarea pentru GSP.ro!

O legendă a Franței renunță la social media: „Rasism, intimidare, tortură mentală. Prea toxice”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close