GSP.RO  »  SPORTURI  »  TURNEU

EXCLUSIV Vestea pe care toţi fanii snookerului voiau să o audă » O'Sullivan revine la Bucureşti! Avem toate detaliile + un turneu surpriză

Articol de - Publicat sambata, 20 februarie 2016 19:49

Bucureştiul va fi din nou Capitala snookerului mondial! GSP.RO a aflat că pe 2 şi 3 aprilie 2016 campionul mondial Ronnie O'Sullivan revine în România pentru un patrulater de cinci stele!

UPDATE 10:00

Intervenția lui Ronnie la BBC în care anunță că va avea un patrulater la București (minutul 2:39)

update 01:00

GSP.RO a fost confirmat oficial! Ronnie O'Sullivan a făcut anunțul că revine în România

 

Thanks to all the great fans who have supported me this week, it's been crazy. Coming back to Romania at start of April...

Posted by Ronnie O'Sullivan on 20 Februarie 2016

(știrea inițială)

"The Rocket" s-a simţit excelent la prima şi singura lui vizită în Bucureşti, iar în urmă cu doar câteva zile a semnat un nou contract cu omul de afaceri Adrian Thiess pentru a reveni în România.

"Ronnie a semnat zilele trecute contractul pentru revenirea la Bucureşti. Aici va avea loc pe 2 şi 3 aprilie un patrulater la care vor participa cele mai tari nume ale snookerului mondial. Locaţia va fi aceeaşi, Circul Globus din Bucureşti. Toate detaliile au fost deja puse la punct, Ronnie este primul sportiv care a confirmat deja participarea la eveniment", au precizat surse  GSP.RO.

Din informaţiile pe care le deţinem în acest moment, confirmarea oficială despre participarea la patrulaterul de la Bucureşti va fi  anunţată oficial chiar în această seară și chiar de către O'Sullivan!

"Anunţul o să fie făcut la finalul meciului din semifinalele Openului Galez, acolo unde Ronnie îl întâlneşte pe englezul Joe Perry! S-a simţit excelent la Bucureşti şi şi-a dorit să revină în România", au dezvăluit oameni din staff-ul jucătorului.

Contactat de către GSP.RO, organizatorul evenimentului din noiembrie anul trecut, Adrian Thiess, a confirmat informaţiile: "Pot să vă spun că ştiţi ceva şi ştiţi bine! Am reuşit să obţinem semnătura lui Ronnie O'Sullivan pentru un patrulater senzaţional care va avea loc la Bucureşti pe 2 şi 3 aprilie.

Două zile senzaţionale şi promit încă de pe acum iubitorilor snooker-ului că vor trăi experienţa vieţii! Locaţia va rămâne aceeaşi, Circul Globus, pentru că am fost foarte mulţumiţi de evenimentul anterior organizat atunci. O să fie un eveniment mult mai atractiv, vom avea un patrulater, cu nume mari ale snookerului mondial.

Mai aşteptăm doar confirmările pentru a le putea face publice numele. Publicul de la Bucureşti merita un astfel de eveniment, înaintea Campionatului European pe care-l vom organiza la Cluj Napoca".

"E cel mai frumos moment de după Campionatul Mondial. A fost fantastic, locul acesta a arătat incredibil şi cred că a găzduit unul dintre cele mai tari evenimente. Sunt sigur că la anul ne vom revedea tot aici"
Ronnie O'Sullivan la finalul meciului demonstrativ cu Stuart Bingham în noiembrie anul trecut

TURNEU ORGANIZAT ÎN CHINA DE O COMPANIE ROMÂNEASCĂ

Pe lângă evenimentul care va avea loc la Bucureşti pe 2 şi 3 aprilie 2016, Ronnie O'Sullivan va mai participa la un eveniment organizat de o companie din România. 

O'Sullivan a semnat deja un contract cu firma McCann Thiess Event pentru un turneu incredibil care va avea loc în perioada 5-11 mai în China. "The Rocket" va participa la mai multe meciuri în Beijing, Shanghai, Guangzhou, Hong Kong şi Makao

"Este un turneu organizat în exclusivitate de companii din România şi este o premieră şi pentru Ronnie. Suntem bucuroşi că am reuşit să-l convingem să participe la un turneu unic în China, care va rupe la propriu audienţa"
Adrian Thiess pentru GSP.RO

CV RONNIE O'SULLIVAN

- Născut pe 5 decembrie 1975 (39 de ani)
- Poreclă: The Rocket
- De cinci ori campion mondial: 2001, 2004, 2008, 2012, 2013
- A cîştigat 27 de turnee de puncte şi nu mai puţin de 38 invitaţionale
- A fost numărul unu mondial
- RECORD! A reuşit break-ul maxim, 147 de puncte, de 13 ori, din nou peste Hendry
- A cîştigat din snooker peste 8 milioane de lire sterline

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1100764759945533
Ingerash Alexutza  •  21 Februarie 2016, 09:51

Pana la urma cand e? Pe 2-3 aprilie cum scrie la inceputul articolului sau pe 2-3 mai cum scrie la sfarsitul lui?

mihai231
mihai231  •  20 Februarie 2016, 20:16

frumos..ma bucur pentru fanii snookerului, daca as fii i tara cu siguranta as participa, sper sa mearga in numar cat mai mare sa/l vada pe Roonie. Este cel mai mare di toate timpuriile:)).....Totusi am o nedumerire, de ce se disputa C.E. la Cluj?....Nu stiu daca Clujul poate atrage atatia fani ai snookrului ca si Bucurestiul....in fine, este pacat ca la inceputul unui eveniment de o asemenea importanta, unde trebuie sa vina destui oameni, pentru a face reklama pe plan mondial se prefera un oras de vreo 10 ori mai mic decat Bucurestiul.....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează