AUTO  »  FORMULA 1  »  FORMULA 1

Bernie Ecclestone, fostul șef din Formula 1, declarații tari despre Vladimir Putin: „Dacă cineva ar fi gata să-l împuște pe Putin, aș sta în fața lui! Avem nevoie de un dictator”

Vladimir Putin și Bernie Ecclestone // FOTO: Guliver/GettyImages
Vladimir Putin și Bernie Ecclestone // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2019 12:50

Bernie Ecclestone, 88 de ani, fostul șef din Formula 1, a vorbit despre prietenia sa cu Vladimir Putin, președintele Rusiei, și a făcut mai multe declarații neașteptate.

Miliardarul Ecclestone, care a condus Formula 1 timp de 40 de ani, l-a lăudat pe Vladimir Putin, unul dintre cei mai controversați lideri politici mondiali.

Dacă cineva ar avea o mitralieră și ar fi gata să-l împuște pe Putin, aș sta în fața lui. E un băiat bun! Niciodată nu a făcut ceva care să nu fie în favoarea oamenilor lui.

Mi-ar plăcea ca el să conducă Europa. Nu ar fi mai rău ca acum. Face ceea se spune. Nu sunt un fan al democrației. Avem nevoie de un dictator! În democrație, nimic nu e așa puternic”, a declarat Bernie Ecclestone într-un interviu pentru The Times.

2.500.000.000 €este averea familiei Ecclestone, potrivit The Times

Mai mult, Ecclestone crede că Putin nu are nicio implicare în otrăvirirea ex-agentului dublu rus Serghei Skripal la Salisbury, în sud-vestul Angliei, în martie 2018. „Nu a făcut asta! E prea ocupat ca să se îngrijoreze pentru așa ceva”, a adăugat omul de afaceri.

În 2014, Formula 1 a revenit în Rusia, la Sochi, după ce în 1913 și 1914 au mai avut loc două curse în Rusia, la Sankt Petersburg.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează