AUTO  »  MOTO  »  RALIURI

Premieră în România: Mihai Leu este primul pilot de raliuri devenit cetățean de onoare

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2015 15:24

Pentru prima dată în cariera sa, Mihai Leu va fi declarat cetățean de onoare pentru performanțele obținute la raliu. Aradul îi va acorda titlul de PRO URBE pentru contribuția la promovarea imaginii orașului, prin includerea acestuia în competiții sportive de nivel european. 

Sportivul a fost numit de mai multe ori cetățean de onoare, în orașe precum Hunedoara, Deva, Zalău, Cluj și Baia Mare, însă întotdeauna pentru performanțele sale obținute în box. De această dată, acest titlu i se acordă  pentru meritele sale ca pilot și organizator de raliu.

Mihai Leu este primul campion mondial al României la box profesionist, el fiind unul dintre cei 5 foști campioni mondiali care s-au retras neînvinși. După ce a abandonat cariera de pugilist din cauza unei accidentări, Mihai Leu a început să concureze ca pilot de raliu, devenind campion național în 2003.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează