FOOTBALL  »  LIGA 1  »  RAPID

Gazeta i-a monitorizat pe cei 3 mijlocaşi defensivi în amicalul de la Buzău » Tot Lazăr e numărul 1

Costin Lazar (stanga) in duel cu Artiom Karamian
Costin Lazar (stanga) in duel cu Artiom Karamian

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 19 februarie 2011 11:32

Chiar dacă a venit Olberdam, iar Costin nu a semnat prelungirea angajamentului, căpitanul rămîne prima variantă pentru postul de închizător. Grigore ar fi a treia soluţie

Marius Şumudică s-a decis: Costin Lazăr va fi om de bază în retur, deşi peste 3 luni va deveni liber de contract. În acest moment, în lotul giuleştenilor, mai sînt încă doi fotbalişti ce pot evolua la închidere, Nicolae Grigore (27 de ani) şi Olberdam de Oliveira (26 de ani), însă amîndoi au arătat în amicalul cu Gloria Buzău (1-0) că, cel puţin acum, sînt sub Lazăr.

Toţi cei trei mijlocaşi au evoluat cîte o repriză, în prima parte Grigore, iar în mitanul secund Lazăr şi Olberdam. Primul a ieşit mult la primire, însă nu şi-a asumat mai deloc responsabilitatea, preferînd să paseze simplu către cel mai apropiat coleg. D-asta a şi strîns cele mai bune pase reuşite. Căpitanul a insistat cu mingi către jucătorii din ofensivă şi a ieşit în dese rînduri cu mingea la picior, driblîndu-şi adversarii. Olberdam a impresionat prin agresivitate şi viteză de reacţie, a mai şi driblat, însă a avut multe momente în care s-a ascuns după adversar, fiindu-i parcă teamă să primească mingea.

Ignorat de Şumi
Dacă la Olberdam şi la Grigore nu s-a ferit să strige, lăudîndu-i şi reproşîndu-le cînd au gafat, Şumudică nu a comunicat mai deloc în timpul meciului cu Lazăr. Brazilianul a fost fotbalistul care a primit cele mai multe felicitări, în vreme ce Grigore s-a ales cu criticile. "Intră, mă, cu ea în centru, nu-ţi mai fie frică!" şi "Nu mai pasa în lateral!" au fost strigătele pe care Şumi i le-a adresat lui Grig.

Cifrele celor trei în amicalul cu Buzău
Jucător Minute Baloane jucate Recuperări Pase bune Pase la adversar
C. Lazăr 45 30 14 12 4
Olberdam 45 24 10 9 5
N. Grigore 45 33 7 20 6

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează