FOOTBALL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Promisiunea lui Mehmedovici pentru fanii dinamovişti » "Mă fac scut să nu luăm gol!"

Ricardo (stanga) si Mehmedovici au ajuns mari rivali: unu la Steaua, celalalt la Dinamo
Ricardo (stanga) si Mehmedovici au ajuns mari rivali: unu la Steaua, celalalt la Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 19 februarie 2011 12:58

Mehmedovici le promite fanilor că va face tot ce poate pentru a ajuta echipa să nu mai încaseze atît de multe goluri


Aseară, Ersin Mehmedovici (29 de ani) a sosit la Bucureşti şi a semnat un contract pînă în vară, cu opţiune de prelungire pe încă două sezoane, cu Dinamo. Stoperul s-a antrenat separat, iar de azi va face cunoştinţă cu noii săi colegi.

- Ersin, gata, te-ai înţeles cu Dinamo?
- Da, am semnat momentan pînă la finalul campionatului, apoi vom vedea dacă prelungim sau nu angajamentul. Sînt fericit că sînt la Dinamo şi aştept să începem treaba, sper să ajut la îndeplinirea obiectivelor: Cupa României în primul rînd, dar vom lupta şi pentru titlu.
- Dinamo are 31 de goluri încasate în 18 etape, poţi ajuta echipa în acest sens?
- Mă gîndesc că dacă nu era nevoie de mine, Dinamo nu mă mai căuta. (rîde) Mă fac şi scut dacă e nevoie, numai să nu luăm goluri. Voi încerca să ajut cît pot.
- Cu Urziceniul ai cîştigat campionatul chiar în faţa lui Dinamo...
- Aşa a fost viaţa... Acum mi-aş dori să iau titlul şi cu actualul meu club. Ar fi frumos. Chiar dacă nu stăm chiar bine în clasament, fotbalul e imprevizibil şi trebuie să credem în şansele noastre. Eu trebuie să mă pun la punct cu pregătirea pentru că sînt în urmă, apoi să mă lupt pentru un loc în echipă. Ăsta e obiectivul meu pe termen scurt.

8.000 de euro pe lună va încasa Mehmedovici pînă în vară

Probleme cu Morozov
Transferul lui Igor Morozov, de la Levadia Tallin, a intrat în impas din cauza jucătorului. Stoperul de 21 de ani le-a transmis dinamoviştilor că vine la Bucureşti doar dacă va semna prin fax şi dacă va avea garanţia că va juca titular. Dinamoviştii au refuzat, solicitînd ca Morozov să facă întîi vizita medicală. În plus, vor să-l vadă la cîteva antrenamente înainte de a se semna actele.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează