INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Daniele de Rossi a plecat de la AS Roma, dar revine în forță! Semnează cu Boca Juniors!

Daniele de Rossi // foto: Guliver/Getty Images
Daniele de Rossi // foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 25 iulie 2019 11:01

Daniele De Rossi va efectua vizita medicală la Boca Juniors şi va juca până în martie în trupa lui Carlos Tevez. Mijlocaşul de 36 de ani are opţiunea de a pleca în decembrie şi a reveni în Italia pentru a deveni antrenor. 

Daniele De Rossi nu se retrage, nici nu se apucă de antrenorat, încă. Mijlocaşul italian, care a împlinit ieri 36 de ani, îşi începe aventura în Argentina şi fanii Bocăi îl aşteaptă în această dimineaţă pe aeroport la Buenos Aires.

Fostul căpitan al Romei va efectua vizita medicală la Clínica IMAXE, se va întâlni apoi cu noii colegi şi stafful tehnic la Complejo Pedro Pompilio, va semna contractul şi mâine la prânz va fi prezentat oficial, în stil mare, pe Bombonera.

„Mă simt foarte emoţionat”

DDR s-a lăsat convins să mai joace până în martie 2020, dar are trecut în acord o clauză prin care poate să plece în decembrie în Italia, dacă vrea să devină antrenor ori să intre în stafful naţionalei lui Roberto Mancini în perspectiva Euro.

La 18 ani de la debutul în squadra giallorossa e gata de prima experienţă în străinătate. „Este o călătorie lungă şi mă simt foarte emoţionat. Mi-am luat la revedere de la tifosii Romei şi abia aştept să-i descopăr pe fanii argentinieni”, a declarat aseară De Rossi, la îmbarcarea pe aeroportul Fiumicino

616 meciurişi 63 de goluri are Daniele De Rossi în cele 18 sezoane jucate numai la Roma. A strâns 117 selecţii şi 21 de goluri în Squadra Azzurra

Vezi și: Cristiano Ronaldo e regele! Suma incredibilă pe care o câștigă la fiecare postare comercială pe Instagram

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează