INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Raheem Sterling și un gest emoționant: a plătit funeraliile pentru un fost junior al lui Crystal Palace

Raheem Steling
Raheem Steling

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2019 16:46

Raheem Steling, jucătorul lui Manchester City, a suferit după dispariția lui Damary Dawkins.

Atacantul l-a susținut mult când a aflat că puștiul în vârstă de 13 ani suferă de leucemie. Dar băiatul, care juca la juniorii lui Crystal Palace, a murit luna trecută.

Internaționalul englez, 24 de ani, i-a adus un omagiu băiatului, arătând tricoul cu chipul său la hat-trick-ul reușit în meciul cu Cehia (5-0).
Sterling a și plătit toate cheltuielile pentru funeraliile lui Damary. 

A MURIT DUPĂ TRANSPLANT

Damary Dawkins iubea și el fotbalul. Avea 13 ani, juca la juniorii lui Crystal Palace și visa ca, într-o zi, să fie la fel ca Sterling, favoritul său. Dar leucemia i-a stins visul. I-a stins viața. Oricât de mult s-a zbătut Raheem pentru el, făcând campanie pe rețelele de socializare, nu l-a putut salva. În cele din urmă, i s-a găsit un donator de celule stem, însă nici acest transplant nu l-a ajutat. A murit la scurt timp după operația din Statele Unite.

Citește și:

MANCHESTER UNITED - MANCHESTER CITY // Derby imposibil de suportat! » Jucătorii lui Liverpool trebuie să fie o zi fanii lui Man. United pentru a cuceri titlul. „E prima oară când o fac”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează